Με μακρύ καρέ η Ελένη Μενεγάκη - Άλλαξε τελείως το πρόσωπό της

Έκανε νέο μαλλί!

Με μακρύ καρέ η Ελένη Μενεγάκη - Άλλαξε τελείως το πρόσωπό της

Με μακρύ καρέ εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Το πρόσωπό της φαίνεται πλέον εντελώς διαφορετικό και αν είσαι σε περίοδο που θες και εσύ να τονώσεις το λουκ σου μην το σκέφτεσαι, είναι το απόλυτο trend της σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv έχει από τα πιο ωραία πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και σίγουρα ότι και να έκανε θα της πήγαινε το ίδιο. Όμως, αποφάσισε να υιοθετήσει τη νούμερο ένα τάση της σεζόν και από εμάς πήρε 10άρι και για την τόλμη και για το sleek look της.

Εμείς, εντοπίσαμε την σχετική φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και το μακρύ καρέ της στο Instagram, αλλά λίγο μετά στην εκπομπή εμφανίστηκε με τα κανονικά μακριά της μαλλιά. Πάντως η ίδια είναι σε περίοδο αλλαγών, μιας και τα πράγματα με το κανάλι δεν φαίνονται καλά - Διαβάστε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για την συνεργασία της με το κανάλι.

Πώς να χτενίσεις το μακρύ καρέ σου σαν την Ελένη Μενεγάκη και να αλλάξεις κι εσύ το πρόσωπό σου

Το καρέ είναι μία τάση που έχει συνεπάρει διάσημες και μη κυρίες με πολλές να ορκίζονται στο στιλ του κοντού και άλλες να παραμένουν πιστές στο μακρύ καρέ. Το λεγόμενο lob είναι όντως ένα από τα πιο στιλάτα αλλά και βολικά κουρέματα, αφού ανανεώνει άμεσα το hairlook σου χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς μεγάλο μέρος του μήκους των μαλλιών.

Αυτό το μήκος όμως –ειδικά αν έχεις συνηθίσει να έχεις μακριά μαλλιά- ίσως σε δεσμεύει στα χτενίσματα. Ανάλαφρες μπούκλες είναι αυτό που σίγουρα έχεις δοκιμάσει μετά το ίσιωμα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι όμως καθόλου δύσκολο το styling στο μακρύ καρέ, αφού μπορείς κάλλιστα να κάνεις διάφορα χτενίσματα που δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερο κόπο και χρόνο.

Δες το video που ακολουθεί και βρες το επόμενο lob hairstyle σου. Από τα wavy μαλλιά, μέχρι το half-up bun είναι όλα εξαιρετικά για το καθημερινό σου στιλ. Γιατί όχι και για πιο επίσημες περιστάσεις, αν προσθέσεις τα αγαπημένα hair accessories που φέτος είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη τάση στο hairstyling.