Κάτι άλλαξε η "Δρόσω" από τις Άγριες Μέλισσες - "Είναι η πρώτη φορά που..."

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτι άλλαξε η

Μια αλλαγή, που της πάει πολύ, έκανε η τηλεοπτική "Δρόσω", κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη. Τι άλλαξε η όμορφη ηθοποιός!

Η Δανάη Μιχαλάκη, την οποία βλέπουμε στην σειρά "Άγριες Μέλισσες", πρωταγωνιστεί και στην παράσταση "Μπλε" που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο "Άλφα". Εκεί, τόσο η ηθοποιός όσο και συνάδελφοί της που βρέθηκαν στο θέατρο, μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Η τηλεοπτική "Δρόσω" λοιπόν, όπως είπε, έκοψε τα μαλλιά της κοντά για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά του ANT1 και η αλήθεια είναι ότι το λουκ της πάει πολύ!

Μάλιστα η ίδια μίλησε για την εν λόγω αλλαγή λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε με κοντό μαλλί. Κάποια στιγμή πρέπει να τα φτιάξω. Ο κόσμος στον δρόμο με ρωτάει για το τι θα γίνει στη σειρά, αλλά δε λέω, ή λέω λάθος. Δεν ακούω καλά λόγια, μονίμως με βρίζουν".

Δείτε την αλλαγή που έκανε η "Δρόσω" - Τι είπε για τις 'Άγριες Μέλισσες;

Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Δανάη Μιχαλάκη κοντά μαλλιά

Και αν δεν θυμάστε πως ήταν πριν

Δρόσω Άγριες Μέλισσες

Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή που έχει κάνει η νεαρή ηθοποιός - η οποία μάλιστα έριξε πρόσφατα και μια "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες - ταιριάζει όμορφα στο πρόσωπό της, με την Δανάη Μιχαλάκη να έχει αλλάξει, πέρα από το μήκος των μαλλιών της και το χρώμα, το οποίο είναι λίγο πιο σκούρο με μελί ανταύγειες.

Μάλιστα μιλώντας ακόμα στις κάμερες η "Δρόσω" μίλησε και για την σειρά αλλά φυσικά και για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είχε άγχος που στο κοινό ήταν και συνεργάτες της από την δραματική σειρά του ANT1.

"Λέω λάθος spoiler στον κόσμο όταν με ρωτάνε" είπε ακόμα στην κάμερα της εκπομπής 'Φωλιά των Κου Κου".

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο