Μάρθα Καραγιάννη: Εξελίξεις με την υγεία της - Υπεβλήθη σε χειρουργείο

Τι είπε ο γιατρός της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρθα Καραγιάννη: Εξελίξεις με την υγεία της - Υπεβλήθη σε χειρουργείο

Εξελίξεις με την υγεία της γνωστής ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τι είπε ο γιατρός της για την κατάσταση της υγείας της και πότε αναμένεται να βγει;

Ειδικότερα ο γιατρός της Μάρθας Καργιάννη, Χρήστος Τσαπαρλής, μίλησε στην εκπομπή 'Αλήθειες με την Ζήνα' λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η αγαπημένη ηθοποιός υπεβλήθη σε χειρουργείο για την χολή της, ενώ ακόμα πρόσθεσε ότι θα ξαναχρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση σε ένα περίπου μήνα.

Τα καλά νέα ήταν ότι, σύμφωνα πάντα με τον γιατρό της, το επόμενο 24ωρο ή και 48ώρο αναμένεται να είναι εκτός νοσοκομείου.

Δείτε τα όσα είπε ο γιατρός της

Βέβαια να πούμε ότι η ηθοποιός δεν θα καταφέρει δυστυχώς να βρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά. Μάλιστα - παρά τα όσα θέματα αντιμετωπίζει η ίδια - έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του παλιού φίλου και συναδέλφου της.

Τι είχε πει γιατρός για την υγεία της Μάρθας Καραγιάνη, που υπεβλήθη σε χειρουργείο - Ποιες οι εξελίξεις;

Πριν λίγες ημέρες στην ίδια εκπομπή ο φίλος της ηθοποιού και γιατρός Δημήτρης Σούρας είχε μιλήσει για την υγεία της μεταφέροντας και το ιατρικό ανακοινωθέν.

"Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή" ήταν τα λόγια του.