Ανατριχιαστικό ατύχημα για την Britney Spears - Η στιγμή που σπάει το πόδι της!

Ουπς! Ακούστηκε το "κρακ"...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστικό ατύχημα για την Britney Spears - Η στιγμή που σπάει το πόδι της!

Η Britney Spears είχε ένα... ατύχημα την ώρα που χόρευε με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Η popo star σίγουρα ξέρει να χορεύει και να γεμίζει την σκηνή, ωστόσο έχει και τις κακές της στιγμές, με την ίδια ωστόσο να μοιάζει να μην την νοιάζει να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Αμερικανίδα pop star λατρεύει τον χορό και παρόλο που τον τελευταίο καιρό δεν ασχολείται τόσο με την μουσική, αλλά με την ζωγραφική - μάλιστα έκανε και την πρώτη της έκθεση - δεν τον έχει ξεχάσει! Έτσι σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την βλέπουμε να λικνίζεται στην μουσική των "Kings of Leon".

Ωστόσο πάνω στον χορό ήρθε και το κακό, καθώς η τραγουδίστρια είχε ένα ανατριχιαστικό ατύχημα. Ειδικότερα στραμπούληξε το πόδι της με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει. Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται και το "κρακ" με την ίδια να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησή της:

"Δεν είχα χορέψει για έξι μήνες οπότε ήμουν… τέρμα τα γκάζια. Μπορείτε να ακούσετε τη στιγμή που έσπασα το πόδι μου, συγγνώμη, είναι λίγο δυνατό"!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Να πούμε ότι πριν λίγο καιρό ένα ανατριχιαστικό ατύχημα είχε μια διάσημη Ελληνίδα με τα χείλη της να παραμορφώνονται. Δείτε τι έπαθε.

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα για την Britney Spears - Η στιγμή που λύθηκε το σουτιέν της... επί σκηνής!

Να πούμε ότι η Αμερικανίδα σταρ είχε και άλλες κακοτοπιές ανά τα χρόνια και μάλιστα επί σκηνής! Όλοι θυμόμαστε όταν το 2016 κατά τη διάρκεια του show της στο Λας Βέγκας, και ενώ ήταν πάνω στη σκηνή, παραλίγο να μείνει χωρίς το σουτιέν της!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο