Τζόνι Ντεπ: Σοκ με τις νέες αποκαλύψεις για την Άμπερ Χερντ - «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

«Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ πως έχει πεθάνει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζόνι Ντεπ: Σοκ με τις νέες αποκαλύψεις για την Άμπερ Χερντ - «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χωρισμό , Τζόνι Ντεπ, από την σύζυγο του, Άμπερ Χερντ. Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ. «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε», φαίνεται πως γράφει σε μήνυμα του ο ηθοποιός.

Ο Τζόνι Ντεπ, κατηγορεί τους εκδότες της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον, για ένα άρθρο όπου έλεγε πως την κακοποιούσε. Σε μια προδικαστική ακρόαση την Τετάρτη, ο δικαστής άκουσε πως περίπου 70.000 μηνύματα κοινοποιήθηκαν «τυχαία» στους κατηγορούμενος από την πρώην νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τις εφημερίδες News Group, τα συγκεκριμένα μηνύματα περιελάμβαναν κείμενα που στάλθηκαν στον ηθοποιό Πολ Μπετάνι, τον Νοέμβριο του 2013, στα οποία ο ηθοποιός έγραφε: «Ας κάψουμε την Άμπερ». Επίσης, «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε! Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ πως έχει πεθάνει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε κανένα από τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύφθηκαν που να υποστηρίζουν την άποψη της ΄Άμπερ Χερντ πως ήταν βίαιος απέναντι της. «Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ένα κείμενο ή ένα mail, ένα έγγραφο, όπου ο ηθοποιός να λέει: ‘Χτύπησα την Χερντ’ ή ‘την χτύπησα σε πολλές περιπτώσεις’».

Σοκ και με τις φωτογραφίες του που δημοσιεύθηκαν πριν αρκετούς μήνες, όπου το κορμί του είναι σκελετωμένο.

Σοκ και με τις φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την Άμπερ Χερντ

Εικόνα σοκ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Πασίγνωστος ηθοποιός μπήκε στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την σύντροφό του!

Στην φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια σε φορείο νοσοκομείου, ενώ ένας πρόχειρος επίδεσμος βρίσκεται γύρω από το χέρι του και ένα μεγάλο σημάδι φαίνεται στο μάγουλό του.

Ο καβγάς είχε γίνει το 2015 και σήμερα, σε αγωγή που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ αναφέρει ότι τότε η Χερντ είχε σβήσει το τσιγάρο της στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος, που υποστήριζει πως η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που ασκούσε την κακοποίηση στο γάμο τους, εις βάρος του, ισχυρίζεται πως σε εκείνον τον καβγά, η ηθοποιός του είχε κόψει το δάχτυλο χρησιμοποιώντας σπασμένο μπουκάλι και τον είχε κάψει στο μάγουλο με το τσιγάρο της!

Εικόνα σοκ! Πασίγνωστος ηθοποιός στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την σύντροφό του!

Από την πλευρά της εκείνη, διά μέσου του δικηγόρου της, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως είναι μια προσπάθεια του ηθοποιού να αντιστρέψει την εις βάρος του υπόθεση.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».