Σύζυγος πρώην παίκτη του Survivor μιλάει για την εγκυμοσύνη της - «Είμαι 5 μηνών»

Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σύζυγος πρώην παίκτη του Survivor μιλάει για την εγκυμοσύνη της - «Είμαι 5 μηνών»

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor. Η σύζυγος του, μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες. «Είμαι 5 μηνών», είπε μεταξύ άλλων, η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα.

Ο λόγος για την Γεωργία Αβασκαντήρα, την σύζυγο του Γιώργου Χρανιώτη. Το ζευγάρι σε τέσσερις μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο του μωράκι και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Η κάμερα της εκπομπής του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος, Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησαν την μέλλουσα μανούλα και μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της.

«Είμαι 5 μηνών. Έχω πολύ κοιλίτσα, την χαίρομαι. Δεν στερούμαι κάτι. Προσέχω. Τρώω αυτά που πρέπει και θέλω, προσπαθώ να μην τρώω πράγματα που δεν είναι καλά», είπε η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη.

Όσον αφορά το φύλου του μωρού, πρόσθεσε: «Δεν είμαστε ακόμη πολλοί σίγουροι για το φύλο του μωρού. Δεν ξέρουμε ακόμη ούτε έχουμε βρει όνομα».

Την κοιλίτσα της την έχετε δει; Μας την δείχνει για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Άλλωστε τα σημάδια πλέον δεν κρύβονται, όπως θα δείτε στην ανάρτηση της.

Πατέρας έγινε ένας πρώην παίκτης του Survivor - Φωτογραφία μετά την εγκυμοσύνη

Θυμάστε αυτόν τον παίκτη του Survivor; Πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και αυτή είναι η φωτογραφία του μωρού του. Τον γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Τσίλης και η Λένα Αγελαδοπούλου παντρεύτηκαν, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2019 και πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα της κωπηλασίας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και "λιώσαμε". Survivor - αποκάλυψη: Η παίκτρια με τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις! Ποια είναι;

Μπαμπάς και γιος αν καταλάβαμε σωστά από την θαλασσί κουβέρτα πόζαραν μαζί στο φακό.

Survivor παίκτης πατέρας φωτογραφία μωρό

TAGS