Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef: «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;» - Ξέσπασε η Μαριάννα

Ποιον έβρισε;

Masterchef: «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;» - Ξέσπασε η Μαριάννα
News 27.02.2020 23:16
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef η Μαριάνα, αποκαλώντας συμπαίκτη της μ@λ@κ@ς. Έτσι, αποκάλεσε τον Σταύρο Βαρθαλίτη, με αφορμή στην απάντηση του, στο τι θα έκανε εάν έπρεπε να βγάλει ο ίδιος τον πρώτο προτεινόμενο. «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;», είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης λοιπόν, είπε πως είναι ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαριάννα Πουλμεντή και εξήγησε ότι δεν θέλει να διώχνει δυνατούς μάγειρες, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν τη θεωρεί δυνατή μαγείρισσα, κάτι που την νευρίασε.

«Το πιάνω off camera και του λέω ότι όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω, ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να έχεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό, του λέω, δεν το θεωρώ αντρισμό. Θεωρώ ότι τον αντρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερις φορές παραπάνω.

Και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα, δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω ότι είσαι καλός μάγειρας, έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα χώμα το σπανάκι. Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;»», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Όπως και το σημερινό επεισόδιο, και το χθεσινό είχε εντάσεις και ευτράπελα. Οι κριτές έκαναν μια εμφάνιση - έκπληξη, ενώ μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε και από τους παίκτες.

Πριν το ξέσπασμα της στο Masterchef, η Μαριάνα είχε ξεσπάσει σε κλάματα

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο στο MasterChef καθώς μετά την διαδικασία της αποχώρησης, οι παίκτες επέστρεψαν πίσω στο σπίτι και ξεκίνησε ο πανικός, με την Μαρίαννα μάλιστα να ξεσπάσει και σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Αποχώρηση είχαμε στο σημερινό MasterChef με τον Θεοχάρη να είναι αυτός που τελικά αποχωρεί. Οι παίκτες περίμεναν πίσω στο σπίτι, υπομονετικά με τους περισσότερους να θέλουν να είναι ο Χάρης αυτός που θα επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

Τελικά, η Μαρλέν, η Κατερίνα και η Ηλιάνα επέστρεψαν με την τελευταία να κάνει χαμό με την είσοδο της στο σπίτι. Τι συνέβη όμως και δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους κάποιοι;

Με το που μπήκε η Ηλιάνα, η Μαριάνα ξέσπασε σε κλάματα με την πρώτη να της φωνάζει "κλάψε λίγο να μου τρίψεις την κρέμα στην μούρη". Εξηγώντας πώς αυτή ήταν μια δήλωση που έκανε χθες η δεύτερη.

Η Μαριάννα αμέσως μετά μίλησε στην κάμερα εξηγώντας πως ήθελε να επιστρέψει ο Χάρης γιατί έκαναν παρέα και τον θεωρεί πιο δυνατό μαγειρικά.Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε ποιος παίκτης άνοιξε το δικό του εστιατόριο

Αμέσως μετά η Ηλιάνα αποκάλυψε πως γνωρίζονταν από την σχολή, όμως τότε δεν είχαν καμία κόντρα μεταξύ τους και δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef: Αδιανόητο περιστατικό στην βαθμολογία - Ποιος κριτής έβαλε μηδέν;

MasterChef: Έξαλλος ο Κοντιζάς με την Μάρλεν! Το ψέμα για το καμένο ψωμί που τον εκνεύρισε

Share