Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σπάραξε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Προχθές μου είπε η Σάντρα πως...»

Η εξομολόγηση της που ραγίζει καρδιές

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σπάραξε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Προχθές μου είπε η Σάντρα πως...»
News 27.02.2020 23:33
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Συντετριμμένη είναι η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά. Σπάραξε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Προχθές μου είπε η Σάντρα πως ήταν η πρώτη ημέρα που άνοιξε τα ματάκια του», είπε μεταξύ άλλων.

Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και οι άνθρωποι που τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν, έχουν βυθιστεί στο πένθος. Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή μετά από 19 ημέρες που έδινε μάχη για να κρατηθεί ζωντανός.

Η καλή φίλη και συνάδελφος , Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τα λόγια της σπαράζουν.

«Μιλούσα με την κόρη του τη Σάντρα, τηλεφωνούσα κάθε μέρα και ρωτούσα. Προχθές μου είπε πως ήταν η πρώτη ημέρα που άνοιξε τα ματάκια του και ήταν ευκαιρία μου είπε που θέλω να τον δω. Ετοιμαζόμουν να πάω, δεν πρόλαβα. Ο Κώστας μας λείπει πολύ και θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα τον έχουμε όμως σε όλη μας τη ζωή, όσο ζούμε και εγώ όσο ζω θα τον βλέπω στις ταινίες. Κωστάκη μου σε αγαπούσα, σ αγαπώ, θα σ αγαπώ πάντα», είπε φανερά συγκινημένη.

Με το κείμενο της, σπάραξε και η Ελένη Ράντου. η οποία είναι μεταξύ των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου που θέλησαν να πουν και δημόσια, το δικό τους «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά, σπάραξαν για το θάνατο του μέσα από τις αναρτήσεις τους

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά "ραγίζουν" καρδιές με τις δικές τους φωτογραφίες και "αντίο". Τα ποστ τους συγκινούν, με τα συλλυπητήρια να κατακλύζουν τις σελίδες τους. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα.

Τόσο η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, όσο και η Νικολέτα Βουτσά, μοιράστηκαν τα δικά τους δημόσια μηνύματα στον πατέρα τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η Θεοδώρα Βουτσά, "Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Στο σπίτι όμως δε μας άφησε ποτέ να καταλάβουμε τη δύναμή του. Δε μας έλεγε τι να κάνουμε και δε μας έδινε συμβουλές. Ειναι... ηταν πολύ διακριτικός μαζί μας. Σε περιστάσεις που χρειαζόμασταν την καθοδήγησή του συζητούσε μαζί μας και μας έλεγε τις σκέψεις του πάνω στο θέμα. Συζητούσε πολυ μαζι μας. Καθόμουν απέναντι του στο γραφείο του, η τηλεόραση πάντα να παίζει απο πίσω- να υπάρχει πάντα κίνηση, ζωή στο σπίτι. Οι καλύτερες συζητήσεις γινόντουσαν στο καμαρίνι. Πήγαινα μαζι του απο μικρή.

Πήγαινε δυο-τρεις ωρες πριν την παρασταση. Ετοιμαζόταν και μου έδινε τις πιο σημαντικές «πληροφορίες» τόσο απλά, τόσο αβίαστα- όπως οταν έπαιζε στη σκηνή- τόσο φυσικά.... Πίστευε στην κρίση μας και στον τρόπο που μας μεγάλωσε και μας άφηνε να χρησιμοποιήσουμε εμείς όπως πιστεύαμε καλύτερα την πληροφορία που μας έδωσε. Μερικές φορές τον ακούγαμε… άλλες όχι. Η πείρα δε μεταδίδεται και δεν αγοράζεται. Οι σκέψεις όμως που προέρχονται από την πείρα μπορούν να εμπνεύσουν και να ανοίξουν παράθυρα όταν οι πόρτες έχουν κλείσει.

Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κορες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα.
Ξέρουμε όμως ότι δεν θα είναι για πάντα. Εχεις αφήσει πολυ φως πίσω σου, αρκετό να μας συντροφεύει όλες μας μια ζωή. Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μας άφησες είναι που μας έδειξες πως να αγαπάμε τη ζωή, να περπατάμε μπροστά, να στεκόμαστε στην κουιντα- στο σκοτάδι, να παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας και να πατάμε με δύναμη στην σκηνή, στο φως, μπροστά στον κόσμο... και να χαμογελάμε! Σ´αγαπαμε πάντα! Πολυ! Βαθειά! Θεοδωρα, Νικκο, Σαντρα, Αλίκη, Θεανώ".

View this post on Instagram

Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Στο σπίτι όμως δε μας άφησε ποτέ να καταλάβουμε τη δύναμή του. Δε μας έλεγε τι να κάνουμε και δε μας έδινε συμβουλές. Ειναι... ηταν πολύ διακριτικός μαζί μας. Σε περιστάσεις που χρειαζόμασταν την καθοδήγησή του συζητούσε μαζί μας και μας έλεγε τις σκέψεις του πάνω στο θέμα. Συζητούσε πολυ μαζι μας. Καθόμουν απέναντι του στο γραφείο του, η τηλεόραση πάντα να παίζει απο πίσω- να υπάρχει πάντα κίνηση, ζωή στο σπίτι. Οι καλύτερες συζητήσεις γινόντουσαν στο καμαρίνι. Πήγαινα μαζι του απο μικρή. Πήγαινε δυο-τρεις ωρες πριν την παρασταση. Ετοιμαζόταν και μου έδινε τις πιο σημαντικές «πληροφορίες» τόσο απλά, τόσο αβίαστα- όπως οταν έπαιζε στη σκηνή- τόσο φυσικά.... ♥️♾ Πίστευε στην κρίση μας και στον τρόπο που μας μεγάλωσε και μας άφηνε να χρησιμοποιήσουμε εμείς όπως πιστεύαμε καλύτερα την πληροφορία που μας έδωσε. Μερικές φορές τον ακούγαμε… άλλες όχι. ♥️♾ Η πείρα δε μεταδίδεται και δεν αγοράζεται. Οι σκέψεις όμως που προέρχονται από την πείρα μπορούν να εμπνεύσουν και να ανοίξουν παράθυρα όταν οι πόρτες έχουν κλείσει. ♥️♾ Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κορες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα. Ξέρουμε όμως ότι δεν θα είναι για πάντα. Εχεις αφήσει πολυ φως πίσω σου, αρκετό να μας συντροφεύει όλες μας μια ζωή. Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μας άφησες είναι που μας έδειξες πως να αγαπάμε τη ζωή, να περπατάμε μπροστά, να στεκόμαστε στην κουιντα- στο σκοτάδι, να παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας και να πατάμε με δύναμη στην σκηνή, στο φως, μπροστά στον κόσμο... και να χαμογελάμε! ♥️♾ Σ´αγαπαμε πάντα! Πολυ! Βαθειά! ♥️♾ Θεοδωρα Νικκο Σαντρα Αλίκη Θεανώ ♥️♾ • • #mydad #kostasvoutsas #voutsafamily #loveisachoice

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on

Η Νικολέτα Βουτσά "ραγίζει" καρδιές με τα λόγια της - "Σας αγαπώ"

Η Νικολέτα ωστόσο θέλησε να δώσει ένα πιο σύντομο, ωστόσο "τσακίζει", «Τα δυο λαμπερά μου αστέρια. Η πιο έντονη και ανεπτυγμένη αίσθηση του πατέρα μου ήταν η «λαγνεία» η αγάπη για τη ζωή. Η χαρά μου για τη ζωή προέρχεται κυρίως από αυτά τα δυο. Θα ήθελα ο κόσμος, ο κόσμος ΜΟΥ να ξέρει ότι ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».

Ωστόσο δείτε την συντετριμμένη φιγούρα της Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα Βουτσά. Η ίδια δεν μπόρεσε να μην εμφανιστεί στο δημόσιο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό. Η εικόνα της συγκινεί.

MY TWO SHINING STARS! My dad's most heightened and developed sense was the "lust for life" sense. My joy for life stems mostly from these two. I would like the world, MY world to know that... ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ

Posted by Ikonik Nikko on Wednesday, 26 February 2020

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Εμφάνιση μετά από καιρό - Καταβεβλημένος στο λαϊκό προσκύνημα του Βουτσά

Τι ζήτησε η οικογένεια του Κώστα Βουτσά στο λαϊκό προσκύνημα;

Share