Θα αναβληθεί η Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού; Τι υποστηρίζει βιολόγος;

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα αναβληθεί η Eurovision 2020 λόγω κορωνοϊού; Τι υποστηρίζει βιολόγος;

Τι θα γίνει με την Eurovision 2020 μετά την ραγδαία εξέλιξη του φονικού κορωνοϊού και στην Ευρώπη; Τι υποστηρίζει ο βιολόγος Ab Osterhaus; Θα αναβληθεί ο μουσικός διαγωνισμός που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ρότερνταμ;

Ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην γίνει ο διαγωνισμός εάν ο ιός εξαπλωθεί περαιτέρω στην Ευρώπη. Οι θάνατοι καθημερινά αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς. Πολλά σχολεία παραμένουν κλειστά, ενώ έχει «χτυπηθεί» και η οικονομία των χωρών.

«Εάν η εξάπλωση του Κοροναϊού δεν είναι υπό έλεγχο μέσα σε λίγους μήνες, δεν είναι συνετό να φέρνουμε μαζί τόσους ανθρώπους από όλο τον κόσμο στο Ρότερνταμ. Πρέπει να λάβετε υπόψη το σενάριο ότι γεγονότα όπως ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν μπορούν να γίνουν, αλλά αυτό εξαρτάται από το πώς αναπτύσσεται ο ιός την επόμενη περίοδο», δήλωσε ο Osterhaus, ο οποίος εργάστηκε για χρόνια στο RIVM και στο Erasmus MC και ασχολείται με την πρόληψη των μολυσματικών ασθενειών που περνούν από τα ζώα στον άνθρωπο.

Αν ωστόσο, διεξαχθεί κανονικά, Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε για τον διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, σε ποια θέση του ημιτελικού θα δούμε την Ελλάδα;

Αν επίσης δεν αναβληθεί η Eurovision λόγω Κορωνοϊού θα δούμε στις τηλεόρασης μας εκπομπή με παρουσιαστή ηθοποιό

Ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2020 θα είναι ο 65ος και πρόκειται για ακόμη μια φορά να μας συναρπάσει. Μαζί τους όμως, έρχεται η εκπομπή μέσα από την ΕΡΤ, στην οποία παρουσιαστής θα είναι ένας αγαπημένο ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο διαγωνισμός φέτος θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά τη νίκη της χώρας το 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με τον Duncan Laurence και το τραγούδι "Arcade" και φέτος, η εκπομπή «Eurovision - Αντίστροφη μέτρηση» θα μεταφέρει όλο το κλίμα που θα επικρατεί.

Θα μας θυμίσει τα παλιά, θα αναδείξει τα καινούργια, θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το video clip της ελληνικής συμμετοχής, καθώς και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών, ενώ θα παρουσιάζονται αποκλειστικές πληροφορίες για τους τραγουδιστές των χωρών.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 17:00 με παρουσιαστή το Μιχάλη Μαρίνο και οι πρώτοι καλεσμένοι θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.