Βίντεο μέσα από το σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Ονειρικό το δωμάτιο των παιδιών της

Θα πάθετε πλάκα! Είναι όλο ροζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο μέσα από το σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Ονειρικό το δωμάτιο των παιδιών της

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Την ευτυχία τους ήρθαν να ολοκληρώσουν τα τέσσερα παιδιά τους. Η Αριάδνη, ο Απόλλωνας, η Αναστασία Ρουβά, και ο Αλέξανδρος. Το μοντέλο είναι ενεργό στα social media και πριν μερικές ημέρες, δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι τους και συγκεκριμένο από το ονειρικό δωμάτιο των παιδιών της.

Η Κάτια Ζυγούλη, η οποία εδώ και πολλά χρόνια μετά από απόφαση της, απέχει από το χώρο της showbiz και έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, πλέον ασχολείται με το Youtube. Στο κανάλι της δημοσιεύει διάφορα βίντεο και δίνει συμβουλές διατροφής ή μαγειρικής, αλλά και προσωπικές της στιγμές.

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Μπορεί να μοιράζονται φωτογραφίες τους, ωστόσο, τα προστατεύουν από τα media. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως, όλα τα παιδιά έχουν αρχικό γράμμα των ονομάτων τους το Άλφα. Ποιος είναι ο λόγος; «Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο Σάκης Ρουβάς.

Βίντεο μέσα από το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε στο Youtube με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Κάτια Ζυγούλη μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο της, Αναστασίας και της Αδιάδνης. Το μοντέλο, στο βίντεο της έδειξε σε όλες τις μαμάδες πως να φτιάξουν σωστά την βαλίτσα των παιδιών τους για να χωρέσουν όλα τα πράγματα.

Όσον αφορά το δωμάτιο, έχει ροζ αποχρώσεις στους τοίχους αλλά και στα έπιπλα. Το έχει διακοσμήσει με παιδικά παιχνίδια, ενώ το χαλί που το κοσμεί είναι άκρως παιχνιδιάρικο.

Σε ένα από τα βίντεο της, προκάλεσε σε challenge και τον αδερφό του Σάκη Ρουβά. Η Κάτια Ζυγούλη "άνοιξε" την κουζίνα της στους διαδικτυακούς της φίλους, φόρεσε την ποδιά της και κάλεσε τον κουνιάδο - που παρεμπιπτόντως είναι φτυστός ο αδελφός του - σε μαγειρική αυτή πρόκληση.