Μας άφησε άφωνους ο Ζαραλίκος - Tι αποκάλυψε για τους "Απαράδεκτους" στο The 2night Show!

Τι είπε για τον ρόλο του 30 χρόνια μετά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μας άφησε άφωνους ο Ζαραλίκος - Tι αποκάλυψε για τους

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για την συμμετοχή του στους "Απαράδεκτους"! Διαβάστε τι είπε ο ηθοποιός και stand up comedian για την σειρά, 30 μετά;

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην θρυλική σειρά του Mega "Οι Απαράδεκτοι" στους οποίους πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά και ο αξέχαστος Βλάσσης Μπονάτσος.

Ο ηθοποιός και stand up comedian μας άφησε όλους άφωνους με τα όσα είπε για την συμμετοχή του στη σειρά, κάνοντας μάλιστα και αποκαλύψεις για τον ρόλο του! Τι είπε όμως μιλώντας στην εκπομπή του ANT1;

Η αποκάλυψη που έκανε ο Ζαραλίκος για τους "Απαράδεκτους" - Τι είπε στο "The 2night Show" 30 χρόνια μετά την σειρά;

Ο Χριστίφορος Ζραλίκος λοιπόν μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία του στους "Απαράδεκτους". όπως είπε ο ρόλος που έπαιξε είχε γραφτεί αρχικά για τον Κώστα Ευριπιότη! όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Και κάτι του έτυχε και δεν μπορούσε να πάει και μου είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάω να κάνω το ρόλο. Δεν είχα κάτσει ποτέ μου μπροστά σε κάμερα, της λέω “Δήμητρα, θα φάω ντομάτες” και πήγα, είχα πολύ άγχος. Τα παιδιά, οι κομπάρσοι στο γύρισμα, ήταν πραγματικά από την πλατεία Εξαρχείων, δεν ήταν δηλαδή επαγγελματίες κομπάρσοι.

Από το άγχος μου είχαμε πλακωθεί στις μπύρες, στο μισό επεισόδιο ήμασταν πιωμένοι κανονικά. Και στη σκηνή που παίζουμε μακριά γαϊδούρα με τον Βλάσση Μπονάτσο και αυτά που λέγαμε ότι “παίρνω τον έτσι, παίρνω το κοτέτσι”, αυτά δεν υπήρχαν πουθενά γραμμένα" ήταν τα λόγια του.

Να πούμε ότι πρόσφατα έγινε μια ακόμα αποκάλυψη από ηθοποιό χρόνια μετά το τέλος της σειράς "Μαρία η άσχημη". Δείτε τι είπε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Λίγα λόγια για τους "Απαράδεκτους"

Οι Απαράδεκτοι ήταν μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές της νεότερης τηλεοπτικής ιστορίας και δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Στην σειρά έπαιζαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλάσσης Μπονάτσος. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 1½ τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, ενώ ήταν εν μέρει βασισμένη σε παλιές ελληνικές ταινίες.

Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις πηγαίες και αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που μάλιστα κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν μέχρι σήμερα να είναι σημαντικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.