Τι είπε για την ζωή του ο γοητευτικός δικηγόρος του Deal στον Alpha!

Πώς πήρε την δουλειά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι είπε για την ζωή του ο γοητευτικός δικηγόρος του Deal στον Alpha!

Ο γοητευτικός δικηγόρος του Deal μίλησε στον Alpha και την εκπομπή "Happy Day" και μας αποκάλυψε λίγα παραπάνω πράγματα για εκείνον, αλλά και για την θέση που έχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Χάρη Αναγνωστόπουλο, τον οποίο βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την εκπομπή "Deal', την οποία παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος! Ο γοητευτικός δικηγόρος λοιπόν που μας κρατά συντροφιά κάθε απόγευμα στις 17:50, μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" αποκαλύπτοντας μερικά πράγματα για εκείνον, εκτός και εντός παιχνιδιού! Τι είπε ο σέξι δικηγόρος του Deal στην Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Είναι ο άνθρωπος που ξέρει πιο κουτί κρύβει τα 60.000 ευρώ. Είναι ο πρώτος που χαιρετά ο Φερεντίνος με το που μπει στο πλατό. Ποιος είναι ο Χάρης Αναγνωστόπουλος;

Τι είπε ο γοητευτικό δικηγόρος του Deal, για την ζωή του, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ;

Ο ίδιος είναι δικηγόρος - προφανώς! - και ασκεί το εν λόγω επάγγελμα τα τελευταία 12 χρόνια! Μάλιστα δηλώνει χαμηλών τόνων, ενώ παραξενεύτηκε από άρθρα που τον αποκαλούσαν "κούκλο". Πάντως να πούμε ότι είναι ελεύθερος - κάτι που δεν ισχύει για παίκτες του παιχνιδιού, που είχαν ένα ειδύλλιο on air!

Όπως είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το kitesurf, το snowboard, ενώ παλιότερα έκανε τρίαθλο.

Όσο αναφορά το Deal και το πώς πήρε την θέση του δικηγόρου είπε ότι η συνέντευξη έγινε μέσω skype, ενώ στην αρχή δεν κατάλαβε ότι θα είναι μπροστά στις κάμερες!

Δείτε τα όσα είπε στον Alpha και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή