Κηδεία Κώστα Βουτσά: Συγκινεί με τον λόγο του ο Μπακογιάννης

"Είσαι ο ήρωας που θα αγαπάμε για πάντα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Κώστα Βουτσά: Συγκινεί με τον λόγο του ο Μπακογιάννης

Συγκινεί με τον λόγο του ο Κώστας Μπακογιάννης για το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Κώστα Βουτσά. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Θέλοντας να δώσει και εκείνος με την σειρά του τα συλλυπητήρια του στον Κώστα Βουτσά έδωσε έναν λόγο που τους έκανε όλους να δακρύσουν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Σε αποχαιρετά ολόκληρη η πόλη. Ολόκληρη η χώρα κι οι Έλληνες. Πάντοτε ως το τέλος νέος, χαρούμενος, χαμογελαστός, ετοιμόλογος. Θα σε τιμούμε εις το διηνεκές. Αποχαιρετούμε την αιώνια εφηβεία σου. Αποχαιρετούμε τον Κώστα, τον Κωστάκη, τον Κλέαρχο.

Όλους τους ρόλους σου... Ο άνθρωπος που έμεινε ως το τέλος πάνω στη σκηνή. Από εσωτερική ανάγκη... Βαθιά ευγνωμοσύνη σου ταιριάζει.. Τι να πει κανείς για τον Κώστα Βουτσά; Η φτώχια κάνει καλό στον άνθρωπο είχες πει, γιατί τον κάνει να δουλέψει.... Δεν θα σταματήσεις να μπαίνεις μέσα στα σπίτια μας... Είσαι ο ήρωας που θα αγαπάμε πάντα, γιατί είσαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Θα κρατήσουμε βαθιά χαραγμένη τη φιλοσοφία της ζωής σου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους που πονούν βαθιά. Σε ευχαριστούμε και σε αυτήν σου την παράσταση υποκλινόμαστε όλοι... Καλό σου ταξίδι».

Δείτε επίσης την σπάνια εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Συντετριμμένος στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη του.

Πριν τον συγκινητικό λόγο του Μπακογιάννη στην κηδεία Κώστα Βουτσά, δείτε την Έλενα Τσαβαλιά που πλάνταξε στο κλάμα - "Μακάρι ο Θεός να του δώσει έναν παράδεισο"

Η Έλενα Τσαβαλιά δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και "ξέσπασε" on camera στην κηδεία Κώστα Βουτσά! Η ηθοποιός πλάνταξε στο κλάμα. Όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της λέγοντας, "Μακάρι ο Θεός να του δώσει έναν παράδεισο".

Η κηδεία του διάσημου ηθοποιού έχει ήδη ξεκινήσει, με πλήθος κόσμου να φτάνει στην εκκλησία για να του πει το τελευταίο αντίο. Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, φανερά θλιμμένη, μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού.

Ανάμεσα σε αυτούς που έφτασαν, ήταν και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε, μιλώντας με τα πιο ανατριχιαστικά λόγια. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης την Ζωζώ Σαπουντζάκη, που σπάραξε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά στον ANT1. Τι ήταν αυτό που της είπε η Σάντρα;