Βουτηγμένη στη θλίψη η Ρούλα Κορομηλά - Η φωτογραφία με το πρόσωπο που... έχασε

Το σπαρακτικό κείμενο με το «αντίο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βουτηγμένη στη θλίψη η Ρούλα Κορομηλά - Η φωτογραφία με το πρόσωπο που... έχασε

Ένα αγαπημένο πρόσωπο... έχασε η Ρούλα Κορομηλά, όπως και όλη η Ελλάδα. Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών και επικρατεί θρήνος. Βουτηγμένη στη θλίψη, μεταξύ άλλων διάσημων προσώπων από το χώρο της ελληνικής showbiz, είναι και η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία του.

Η Ρούλα Κορομηλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό, που μεσουρανούσε στις παλιές ελληνικές ταινίες. Το «γελαστό παιδί», όπως τον αποκαλούσαν.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια συγκινητική φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα της: «Αγαπημένε μας. Πηγή έμπνευσης, δημιουργίας, ταλέντου, ευγένειας και αισιοδοξίας, καλό ταξίδι. Θα θυμάμαι πάντα τις απολαυστικές και αυθόρμητες στιγμές που μου χάρισες ως καλεσμένος μου στις εκπομπές. Πάντα πρόθυμος! Πάντα συνεπής. Πάντα γενναιόδωρος. Πάντα χαρούμενος. Πάντα Σεμνός. Θα σε θυμάμαι πάντα με νοσταλγία, αγάπη και σεβασμό. Θα μας λείψεις Σπουδαίε Κώστα Βουτσά. Θα μου λείψεις».

Συγκινεί με τον λόγο του και ο ο Κώστας Μπακογιάννης για το τελευταίο αντίο στην κηδεία του Κώστα Βουτσά. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Βουτηγμένοι στη θλίψη όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

Όλος ο κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Βουτσά, καθώς τα πρώτα πλάνα από το νεκροταφείο βγήκαν στο φως. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Μέχρι την ώρα έναρξης της νεκρώσιμης ακολουθίας οι θύρες της Μητρόπολης θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία στις 11:00, όπου θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά και με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, φανερά θλιμμένη, μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού.

Παράκληση της οικογένειάς του, όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο. Εσείς ωστόσο ξέρατε για την ζωή της Αλίκης Κατσαβού; Όλη η αλήθεια για τον γάμο πριν τον Κώστα Βουτσά, την ηλικία και την καταγωγή της.

Άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι επώνυμοι στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Κηδεία Κώστα Βουτσά Σάντρα ΒουτσάΚηδεία Κώστα Βουτσά κόρη Σάντρα

Κηδεία Κώστα Βουτσά Νίτσα ΒουτσάΚηδεία Κώστα Βουτσά Παύλος ΟρκόπουλοςΚηδεία Κώστα Βουτσά Έλενα Τσαβαλιά Κηδεία Κώστα Βουτσά Ελένη ΦιλίνηΚηδεία Κώστα Βουτσά κόσμοςΚηδεία Κώστα Βουτσά λουλούδιαΚηδεία Κώστα Βουτσά κόσμοςΚηδεία Κώστα Βουτσά Θανάσης Τσαλταμπάσης Αγοραστή ΑρβανίτηΚηδεία Κώστα Βουτσά εμφανίσειςΚηδεία Κώστα Βουτσά Σπύρος Μπιμπίλας

Κηδεία Κώστα Βουτσά Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Λίνα ΠρίντζουΚηδεία Κώστα Βουτσά Πέτρος Φιλιππίδης Μαρία Σολωμού Λάκης Λαζόπουλος

Κηδεία Κώστα Βουτσά Μιμή Ντενίση Κηδεία Κώστα Βουτσά Άνθιμος ΑνανιάδηςΚηδεία Κώστα Βουτσά Νίκος Χατζηνικολάου Κηδεία Κώστα Βουτσά εκκλησία

Τα πρώτα λόγια της Σάντρας στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

Τα τελευταία "αντίο" από το Your Face Sounds Familiar λίγο πριν την κηδεία του Κώστα Βουτσά

Οι επικήδειοι λόγοι των παιδιών του Κώστα Βουτσά στην κηδεία του

Πριν τα πρώτα πλάνα από την κηδεία είχε γίνει γνωστό το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Βγήκε το επίσημο ανακοινωθέν από το Αττικόν για τον θάνατό του Κώστα Βουτσά. Από τι πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός που αγαπήθηκε από όλους; Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Η διοίκηση του Αττικόν, στο οποίο νοσηλευόταν ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, εξέδωσε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρουν, «Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Δείτε τις ταινίες που αγαπήσαμε, αλλά και τις γυναίκες που αγάπησε ο σπουδαίος ηθοποιός που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας!