Οι νέες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για την δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη μετά τον ξυλοδαρμό

Δύο χρόνια μετά η ιστορία ξανά στο προσκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι νέες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για την δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη μετά τον ξυλοδαρμό

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από όταν έγινε το περιστατικό ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο η ηθοποιός κατηγόρησε για ξυλοδαρμό. Τώρα μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, "Ευτυχείτε" η Σοφία Παυλίδου δηλώνει πως δεν θα κάνει βήμα πίσω στην δικαστική διαμάχη!

Η υπόθεση είχε σοκάρει, με αρκετούς ηθοποιούς να ανεβάζουν σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ο Μάνος Παπαγιάννης είχε απομακρυνθεί από την παράσταση στην οποία τότε συμπρωταγωνιστούσε με την Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός, δύο χρόνια μετά, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (28/2) στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή "Ευτυχείτε" και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στην υπόθεση - χωρίς βέβαια να πει ονόματα.

Η Σοφία Παυλίδου στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, την περίοδο που ο τότε σύντροφός της Χρήστος Φερεντίνος παρουσίαζε το Deal στον ΑΝΤ1, την δικαστική μάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη και άλλα πολλά.

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της είπε μεταξύ άλλων ότι θα πάει μέχρι τέλους στη δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη, για να βρει το δίκιο της.

"Ξέρεις τι; Στο τέλος δεν μετανιώνεις. Όλα τα πράγματα γίνονται για να σου μάθουν κάτι. [...] Όχι, δεν το παίρνω πίσω. Από τη στιγμή που έχεις αδικηθεί, θα ψάξεις να βρεις το δίκιο σου" ήταν τα λόγια της ηθοποιού, η οποία έχει μιλήσει και σε προηγούμενή της συνέντευξη για τον ξυλοδαρμό στο Χυτήριο, αφήνοντας τότε "καρφιά" προς τον Παπαγιάννη.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο με τα όσα είπε

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Ο ξυλοδαρμός στο Χυτήριο και η δικαστική διαμάχη

Το περιστατικό είχε γίνει το 2018 με την ηθοποιό να δηλώνει τότε ότι ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε βία εναντίον της μέσα στο καμαρίνι της. Να πούμε ότι τότε έπαιζαν μαζί στο θέατρο με τον ηθοποιό μάλιστα να χάνει, μετά και το περιστατικό, την θέση του στο θεατρικό έργο.

"Όντως η Σοφία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη δίχως να καταλάβουμε τι συνέβη ο Μάνος μπούκαρε μέσα στο καμαρίνι της Σοφίας την πέταξε κάτω και άρχισε να την χτυπάει. Την έπιασε από τον λαιμό την πέταξε κάτω και η Σοφία χτύπησε την πλάτη της. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί η κοπέλα συνήλθε." ήταν τα λόγια που είχε πει στο Youweekly - την ημέρα που έγινε γνωστό το περιστατικό - μέλος του περιβάλλοντος της Σοφίας Παυλίδου.

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του Παπαγιάννη, ο οποίος να πούμε ότι από μεριάς του ισχυρίστηκε ότι και εκείνη τον χτύπησε. Τι μέρες που ακολούθησαν δεν ήταν λίγες οι δηλώσεις από διάφορους συναδέλφους τους, ενώ όπως όλα δείχνουν η δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους δεν θα σταματήσει ακόμα.