Αδιανόητο! Η κοπέλα της εικόνας είναι πρώην παίκτρια του Survivor - Ήταν συμπαίκτρια της Δαλάκα

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αδιανόητο! Η κοπέλα της εικόνας είναι πρώην παίκτρια του Survivor - Ήταν συμπαίκτρια της Δαλάκα

Και όμως η κοπέλα που ποζάρει στην παρακάτω εικόνα είναι πρώην παίκτρια του Survivor και ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό. Μάλιστα, ήταν και συμπαίκτρια, αλλά και καλή φίλη της Κατερίνας Δαλάκα. Δεν πάει το μυαλό σας, αδιανόητο.

Ο λόγος για την Δήμητρα Βαμβακούση. Την γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα Τουρκία» και μπορεί να μην είχε ίσες επιδόσεις με τους συμπαίκτες της, ωστόσο κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον ημιτελικό και να αγωνιστεί με δυνατούς παίκτες.

Σήμερα με τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram προκαλεί χαμό στους διαδικτυακούς της φίλους. Κάνει καθημερινή γυμναστική και έχει «χτίσει» άψογες αναλογίες. Ενώ όπως φαίνεται, έχει και μεγάλο ταλέντο στο μόντελινγκ.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες της, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Πόζαρε με γκλίτερ, ροζ σκιά και πούπουλα και πάθαμε σοκ.

Ωστόσο, δείτε και την αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα. Πρώην - πολύ αγαπημένος - παίκτης του Survivor 1 διεγνώσθη με καρκίνο.

Θυμάστε αυτή τη πρώην παίκτρια του Survivor «ήσυχη»; - Θα πάθετε αμόκ αν την δείτε σήμερα - Δεν ήταν συμπαίκτρια της Κατερίνας Δαλάκα

Θυμάστε αυτή τη παίκτρια του Survivor που ήταν «ήσυχη» και πιο ήρεμη σε σύγκριση με τους υπόλοιπους; Ξεχάστε την γιατί θα πάθετε αμόκ αν την δείτε σήμερα! Η ίδια ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2017. Η παίκτρια είχε τους δικούς της θαυμαστές και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Μια ματιά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο θα κάνει όσους δεν την συμπαθούσαν τόσο να αλλάξουν γνώμη. Πρόσφατα μάλιστα η Ελισάβετ Δοβλιατίδου πόζαρε σε καυτή φωτογράφιση, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Και μιας και μιλάμε για το Survivor εσείς ακούσατε ποιος πρώην παίκτης ανακοίνωσε πως έγινε για πρώτη φορά πατέρας; Θα μείνετε άφωνοι γιατί δεν θα σας πήγαινε το μυαλό με τίποτα.

TAGS