Η Μαρέβα Μητσοτάκη συγκινεί με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά

Το ποστ που "έριξε" τα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρέβα Μητσοτάκη συγκινεί με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συγκινεί με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά και το δικό της αντίο στον μεγάλο ηθοποιό. Το μήνυμα της, προκαλεί ρίγη συγκίνησης, και τα σχόλια στα social media να πέφτουν βροχή.

H Μαρέβα Μητσοτάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κώστα Βουτσά, με ένα μήνυμα αγάπης.

Χαρακτηριστικά έγραψε, "Ο Κώστας Βουτσάς θα μας μείνει αξέχαστος. «Αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του σε μία ανεπανάληπτη εποχή για το ελληνικό σινεμά."

Μαρέβα Μητσοτάκη Κώστας Βουτσάς αντίο

Δείτε επίσης την σπαρακτική τελευταία κίνηση της Θεοδώρας και της Αλίκης πάνω στο φέρετρο του Κώστα Βουτσά! Τραγικές φιγούρες στην κηδεία σήμερα.

Πριν τα λόγια της Μαρέβα Μητσοτάκη, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και η Ελένη Ράντου για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Ήσουν πατέρας, φίλος, αδερφός»

«Ήσουν πατέρας, φίλος, αδερφός», έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου, για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα. Το μήνυμα της, προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Η Ελένη Ράντου είναι μεταξύ των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου που θέλησαν να πουν και δημόσια, το δικό τους «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό, που αγαπήσαμε μέσα από τις παλιές ελληνικές ταινίες. Είχε συνεργαστεί με επίσης σπουδαία ονόματα και έγραψε τη δική του ιστορία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία. Τα λόγια που έγραψε στην λεζάντα της, θα σας κάνουν να συγκινηθείτε.

«Κώστα μου ήσουν συνάδελφος πατέρας φίλος αδερφός κι ήσουν σπουδαίος. Αγάπησες τη ζωή όσο κανένας και την τίμησες σε όλο της το μεγαλείο. Γι αυτό αγαπήθηκες όσο ελάχιστοι. Πέρασες στην αιωνιότητα γλυκέ μου άνθρωπε. Δε θα ξεχαστείς ποτέ, έγραψε.

Που και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού που λατρεύτηκε από όλους; Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;