MasterChef: Tα ορθογραφικά παίκτη που έβγαλαν μάτι! Πως έγραψε το "Φωτεινή'';

Δεν πάει το μυαλό σας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Tα ορθογραφικά παίκτη που έβγαλαν μάτι! Πως έγραψε το

Τα ορθογραφικά λάθη παίκτη στο MasterChef έβγαλαν μάτι στο σημερινό επεισόδιο, καθώς δεν φαντάζεστε πώς έγραψε παίκτης το "Φωτεινή". Έγραψε τελείως διαφορετικό το όνομα, ωστόσο του το συγχωρούμε.

Η μέρα ψηφοφορίας θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιείται από τη Μαριάννα. Εκείνο, που ξεχνούν μερικοί, είναι την κάρτα Ασυλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Κατερίνας!

O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση.

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στην κουζίνα του MasterChef 4!

Την ώρα του διαγωνισμού ωστόσο μια κίνηση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Διονύσης έκανε ένα λαθάκι και έγραψε λάθος το όνομα της Φωτεινής. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και πώς εμφανίστηκαν χθες οι κριτές στο γύρισμα

Δείτε πως:

MasterChef

Masterchef: Πριν το ορθογραφικό όμως ξέσπασε η Μαριάννα - «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;»

Ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef η Μαριάνα, αποκαλώντας συμπαίκτη της μ@λ@κ@ς. Έτσι, αποκάλεσε τον Σταύρο Βαρθαλίτη, με αφορμή στην απάντηση του, στο τι θα έκανε εάν έπρεπε να βγάλει ο ίδιος τον πρώτο προτεινόμενο. «Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;», είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης λοιπόν, είπε πως είναι ανάμεσα στον ίδιο και τη Μαριάννα Πουλμεντή και εξήγησε ότι δεν θέλει να διώχνει δυνατούς μάγειρες, λέγοντας ξεκάθαρα ότι δεν τη θεωρεί δυνατή μαγείρισσα, κάτι που την νευρίασε.

«Το πιάνω off camera και του λέω ότι όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω, ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να έχεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό, του λέω, δεν το θεωρώ αντρισμό. Θεωρώ ότι τον αντρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερις φορές παραπάνω.

Και ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα, δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω ότι είσαι καλός μάγειρας, έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα χώμα το σπανάκι. Τι μάγειρας είσαι… μ@λ@κ@ς;»», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

Όπως και το σημερινό επεισόδιο, και το χθεσινό είχε εντάσεις και ευτράπελα. Οι κριτές έκαναν μια εμφάνιση - έκπληξη, ενώ μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε και από τους παίκτες.