Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με την κόρη της στην κουζίνα και το έριξαν στο χορό - Ίδια ο Ρουβάς

Με μαμά και κόρη θα πάθετε πλάκα

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με την κόρη της στην κουζίνα και το έριξαν στο χορό - Ίδια ο Ρουβάς

Ίδια ο Σάκης Ρουβάς είναι η κόρη του, Αναστασία, την οποία έχει αποκτήσει με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη. Το πόσο μοιάζουν απέδειξε αυτό το βίντεο μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους. Μαμά και κόρη, το έριξαν στο χορό και εντυπωσίασαν.

Μετά την πρώτη τους γνωριμία το 2003, ήρθε στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτα τους, Ήταν η Αναστασία, που ήρθε στον κόσμο 5 χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου 2008.

Η Αναστασία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των εκπομπών από την πρώτη κιόλας στιγμής της γέννησής της. Όλοι ήθελαν ένα πλάνο και μια φωτογραφία του πρώτου παιδιού του Σάκη Ρουβά. Πλέον το ζευγάρι δεν κρύβει τα πρόσωπα των τεσσάρων παιδιών του, ωστόσο πάντα είναι προσεκτικοί και θέλουν να τα προστατεύουν.

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα του σπιτιού τους. Μαζί με την Αναστασία το έριξαν στο χορό με το μοντέλο να προσπαθεί να αντιγράψει τις κινήσεις της κόρης της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Το βίντεο δεν άργησε πολύ να παιχτεί από σχεδόν όλα τα fan club του ζευγαριού.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι λάτρης των social media και κυρίως του Youtube, καθώς διατηρεί το δικό της κανάλι. Εκεί μοιράζεται βίντεο από την προσωπική της ζωή, δίνει συμβουλές για μαμάδες, αλλά και υγείας, ενώ έχει κάνει και πολλές αποκαλύψεις. Σε ένα βίντεο της μάλιστα, μας έδειξε το δωμάτιο των παιδιών της, με σκοπό να βοηθήσεις τις μαμάδες να φτιάξουν βαλίτσες στα παιδιά τους, χωρίς να μείνει κανένα ρούχο απέξω.