MasterChef Highlights: Η μεγάλη ανατροπή και το... ορθογραφικό με το "Φωτεινή"

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Η μεγάλη ανατροπή και το... ορθογραφικό με το

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο (28/2) του MasterChef! Όλα όσα έγιναν την Παρασκευή στο ριάλιτι μαγειρικής του Star! Ποιος αποχώρησε "έβγαλε μάτι" με τα ορθογραφικά του;

Μια ανατροπή είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με την Κατερίνα να κάνει χρήση της ασυλίας της!

Η μέρα ψηφοφορίας θυμίζει πάντα έναν συννεφιασμένο ουρανό πριν την καταιγίδα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής ψήφου και αυτή τη φορά χρησιμοποιείται από τη Μαριάννα. Εκείνο, που ξεχνούν μερικοί, είναι την κάρτα Ασυλίας, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Κατερίνας!

Υποψήφιοι αρχικά ήταν ο Διονύσης, με την Μαριάννα και την Μάγδα. Εκεί όμως ήρθε μια μεγάλη ανατροπή. Η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας της και έσωσε τον Διονύση. Γεγονός που τον συγκίνησε και έφερε την ανατροπή. Δυο παίκτες έπρεπε να διαγωνιστούν για να πάρουν την θέση του Διονύση.

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία κατέβηκαν κάτω και καθάρισαν ψάρια, με αποτέλεσμα όποιος καθαρίσει τα πιο πολλά να γλυτώσει. Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να κερδίσει και έτσι η Μαρία ήταν η τρίτη υποψήφια.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

MasterChef: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Δοκιμασία αποχώρησης είχαμε χθες (28/2) στο MasterChef και μια είναι η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και επέστρεψε νωρίς στο σπίτι της. Ποια είναι αυτή που δυστυχώς έβγαλε το χειρότερο πιάτο με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου;

Υποψήφιοι αρχικά ήταν ο Διονύσης, με την Μαριάννα και την Μάγδα. Εκεί όμως ήρθε μια μεγάλη ανατροπή. Η Κατερίνα έκανε χρήση της ασυλίας της και έσωσε τον Διονύση. Τελικά υποψήφια βρέθηκε η Μαρία, στην θέση του Διονύση που πήρε την ασυλία.

Μάγδα αποχώρηση MasterChef

Οι τρεις κοπέλες είχαν να φτιάξουν ένα δυνατό πιάτο αντιγραφής και μια ήταν αυτή που θα έβλεπε την έξοδο.

Τελικά την πιο κακή προσπάθεια είχε η Μάγδα, με αποτέλεσμα να είναι αυτή που τελικά αποχωρεί.

Και αφού είμαστε στο MasterChef δείτε και πως πηγαίνει το ριάλιτι μαγειρικής στην "κούρσα' της τηλεθέασης.. Είναι μπροστά από τις Άγριες Μέλισσες;

Hoghlight στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα ορθογραφικά παίκτη! Τους άφησε "κάγκελο" γράφοντας "Φωτεινή"

Τα ορθογραφικά λάθη παίκτη στο MasterChef έβγαλαν μάτι στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς δεν φαντάζεστε πώς έγραψε παίκτης το "Φωτεινή". Έγραψε τελείως διαφορετικό το όνομα, ωστόσο του το συγχωρούμε.

Την ώρα του διαγωνισμού ωστόσο μια κίνηση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Διονύσης έκανε ένα λαθάκι και έγραψε λάθος το όνομα της Φωτεινής.

MasterChef ορθογραφικό λάθος