Ντυμένη στα μαύρα «τσάκωσαν» την Ζέτα Μακρυπούλια στο Κολωνάκι - Το σύνολο «έσπασε» η λευκή μπλούζα

Με τις μπότες της θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντυμένη στα μαύρα «τσάκωσαν» την Ζέτα Μακρυπούλια στο Κολωνάκι - Το σύνολο «έσπασε» η λευκή μπλούζα

Στο Κολωνάκι «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι την Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει την βόλτα της έχοντας συνεχώς ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη στα μαύρα και στιλάτη, ενώ το σύνολο της «έσπασε» η λευκή μπλούζα της.

Τα μπλουζάκια σε ζιβάγκο είναι σταθερή αξίας της μόδας. Φοριούνται από το πρωί μέχρι νωρίς το βράδυ και δίνουν έξτρα πόντους στο στιλ σου. Στην συγκεκριμένη εμφάνιση της, η παρουσιάστρια το φόρεσε με τον πιο σικάτο τρόπο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε να φορέσει το λευκό πουλόβερ της με total black, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «σπάσει» την μαυρίλα. Συγκεκριμένα, το συνδύασε με μαύρη φούστα, την οποία φόρεσε μαύρο καλσόν και ψηλέ army μπότες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρο μακρύ παλτό.

Ζέτα Μακρυπούλια ρούχα

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση

Η μπλούζα της Ζέτας Μακρυπούλια έκανε την διαφορά και σε άλλη εμφάνιση της αλλά είναι μόνο για τολμηρές αν και σε μαύρο χρώμα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω - Δεν έκανε όμως την διαφορά οι γόβες της αλλά η μπλούζα της

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω! Οι γόβες της, τις πάτησαν όλες κάτω και όλο το look πήρε το απόλυτο 10άρι! Δείτε λεπτομέρειες...

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Ρουκ Ζουκ πιο λαμπερή από ποτέ! Έβαλε τοπ με ιδιαίτερο κόψιμο σε μαύρο, και το συνδύασε με ασορτί παντελόνι. Ωστόσο, η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν οι γόβες της.

Μαύρες, σουέντ με ιδιαίτερο κόψιμο, έκαναν τα πόδια της ακόμα πιο ψηλά και αδύνατα και αν βγεις απόψε, πρέπει να αντιγράψεις το look της! Ιδού και η σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Θυμάστε και τα ευχάριστα που... έσκασαν για εκείνη;