«Έσκασε» το βίντεο που όλοι περιμέναμε - Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα

«Φωτιά» τα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» το βίντεο που όλοι περιμέναμε - Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα

Μια ανακοίνωση έκανε η Ελένη Φουρέιρα που έβαλε «φωτιά» στο Instagram. Σαν «βόμβα» έσκασε το βίντεο που ετοίμαζε εδώ και πάρα πολύ και καιρό και όλοι περιμέναμε να δούμε. Ωστόσο, δεν είναι ολόκληρο, αλλά ένα μικρό απόσπασμα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αμερική εδώ και περίπου δυο μήνες, με σκοπό να επεκτείνει την καριέρα της και στο εξωτερικό. Βέβαια, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να κάνει τις βόλτες της με τους φίλους της.

Η Ελένη Φουρείρα, μετά το χωρισμό της από τον Αλμπέρτο Μποτία έχει αφιερωθεί στην καριέρα της. Από μικρή λατρεύει το τραγούδι και να ανεβαίνει στις πίστες για να κάνει τον κόσμο να χορεύει στη μουσική της. Μπορεί να τις έχουν χρεώσει σχέση με αγαπημένο τραγουδιστή με το οριστικό τέλος από τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν την πτοεί τίποτα και συνεχίζει να κάνει καλά αυτό που ήδη κάνει, να μας χαρίζει επιτυχίες.

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απόσπασμα από το νέο της τραγούδι, το οποίο όπως ανακοίνωσε να βγει στο κανάλι της δισκογραφικής της στο Youtube, στις 3 Μαρτίου.

Βέβαια, πριν βγει το βίντεο αυτό, η τραγουδίστρια μας είχε δώσει μια μικρή γεύση από το τι μας περιμένει με μερικές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει. Στο νέο της video clip κυριαρχεί το ροζ χρώμα. Η ίδια εμφανίζεται με αποκαλυπτικά looks. Σε ένα από αυτά την βλέπουμε ντυμένη πριγκίπισσα, ωστόσο μη φορώντας όλα τα... ρούχα της.

Να σημειώσουμε πως, όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση της, ενώ έσπευσαν να σχολιάσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πω ανυπομονούν. Ανάμεσα τους, πρόσωπα της ελληνικής showbiz, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές της.