"Πάγωσε" η Σίσσυ Χρηστίδου - Δείτε ποιος έκανε έφοδο στην εκπομπή!

Σίγουρα δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Κάποιος "πάγωσε" την Σίσσυ Χρηστίδου και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής! Ποιος μπήκε στο πλατό και έφερε χαμό! Η παρουσιάστρια νόμιζε πως είναι ο Σάββας Πούμπουρας.

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ένας τηλεοπτικός γνώριμος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής "Έλα χαμογέλα"! Μάλιστα η παρουσιάστρια δίστασε να ανοίξει την πόρτα, με τον επισκέπτη να χτυπά... επίμονα!

Η όμορφη παρουσιάστρια βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής του OPEN, που μεταδίδονταν εκείνη την στιγμή! Ξαφνικά κάποιος άρχισε να χτυπά την πόρτα και το μυαλό της πήγε κατευθείαν στον Σάββα Πούμπουρα, που μας έχει συνηθίσει στις φάρσες καθώς φέτος τον βλέπουμε να παρουσιάζει το 'Best Friends Fear". Βέβαια να πούμε ότι ο παρουσιαστής έχει πει ότι δεν θα της έκανε ποτέ φάρσα. Δείτε τον λόγο!

"Είναι ο Σάββας Πούμπουρας; Εγώ δεν πάω να ανοίξω [..] Οικοδέσποινα, οικοδέσποινα αλλά να πάει άλλος! Πήγαινε εσύ…" είπε η παρουσιάστρια που πήγε και "κρύφτηκε από πίσω από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τελικά ο απρόσμενος καλεσμένος δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Αμπελιώτη, που έχει μείνει αξέχαστος από το Best Friends Fear.

Γιώργος Αμπελιώτης σε εκπομπή Σίσσυς Χρηστίδου

Όταν το τρίτο "παιδί" της Σίσσυ Χρηστίδου έκανε έφοδο στην εκπομπή - "Πάγωσε" η παρουσιάστρια

Πριν κάποιο καιρό η όμορφη παρουσιάστρια είχε άλλη μια ιδιαίτερη επίσκεψη στο παλτό! Μπήκε μέσα το τρίτο "παιδί" της που δεν είναι άλλο από το σκυλάκι της το οποίο είχε γενέθλια σήμερα!

Η Ginger, το χαριτωμένο τετράποδο απόλαυσε μια μίνι τούρτα, με συστατικά ειδικά για σκύλους! Όλοι μαζί της ευχήθηκαν χρόνια πολλά και μάλιστα είχαν φροντίσει να της πάρουν και τούρτα για να σβήσει κεράκι.

Σίσσυ Χρηστίδου σκύλος στην εκπομπή