Νίκος Μουτσινάς: Πήγαν να του την «φέρουν» αλλά βρήκαν αντίσταση από φιλικά του πρόσωπα

Τι αποκαλύφθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Πήγαν να του την «φέρουν» αλλά βρήκαν αντίσταση από φιλικά του πρόσωπα

Πρόσωπο της τηλεόραση μαζί με τους συνεργάτες του, να την «φέρουν» πήγαν στον Νίκο Μουτσινά και να του κάνουν πλάκα, αλλά όπως αποκαλύφθηκε βρήκαν αντίσταση από τα φιλικά του πρόσωπα. Για το λόγο αυτό δεν έγινε και ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Σάββα Πούμπουρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχημένη εκπομπή «Best Friends Fear», που παρόλο που έχει αγαπηθεί από το κοινό, έχει φέρει πολλές αντιδράσεις για τις φάρσες.

Ο παρουσιαστής στην συνέντευξη του, αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει φάρσα και στον Νίκο Μουτσινά, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Στις φάρσες που κάνω προσπαθώ να γνωρίζω μια ιστορία που να αφορά τα θύματα αλλά και το στενό τους περιβάλλον. Υπήρξαν άτομα στα οποία απέφυγα να κάνω φάρσα, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, που ξέρω πως φοβάται πολύ με αυτά, αλλά και αρκετοί ακόμα που ήξερα από την αρχή πως ήταν δύσκολοι ως άνθρωποι και δεν θα έβγαζαν καθόλου υλικό. Ένα ακόμα πρόσωπο που είχα σκεφτεί να κάνω φάρσα αλλά δεν το προχώρησα ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ήξερα πως θα παρεξηγούνταν. Βρήκα αντίσταση απ' τον κύκλο του. Το άφησα. Ο Νίκος δέχεται σάτιρα, τρόμαγμα όμως όχι» ξεκαθαρίζει.

Να σημειώσουμε πως ένα από τα τελευταία θύματα του Σάββα Πούμπουρα ήταν η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία έμεινε «κάγκελο» από τον τρόπο.

Πριν γίνει η αποκάλυψη πως πήγαν να του τη «φέρουν» αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τον συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά

Τον Νίκο Μουτσινά καθημερινά τον παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με την μοναδική του προσωπικότητα. Σήμερα μάλιστα, έγινε μια αποκάλυψη για το συμβόλαιο του με το κανάλι. «Κόβεται» ή συνεχίζει το «Καλό μεσημεράκι»;

Σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, είχε την αγαπημένη ηθοποιό, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Συζήτησαν μεταξύ τους για το θέατρο, την τηλεόραση, την ζωή της, ενώ έπαιξαν και ένα παιχνίδι με το χρόνο.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε στον αέρα της εκπομπής. Αφορούσε το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το σταθμό του ΣΚΑΙ και έκανε γνωστό αν θα τον δούμε μέσα από την συχνότητα του και τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο συμβόλαιο και άφησε την καλεσμένη του να αποκαλύψει «Ο Νίκος θα είναι του χρόνου εδώ στον ΣΚΑΙ».

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς χθες, αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Θέλησε να τον αποχαιρετήσει με συγκλονιστικά λόγια.