Αναβάλλονται οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου - Τι συμβαίνει;

Ήταν να κάνει ακόμα 8 συναυλίες!

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου - Τι συμβαίνει;

Την αναβολή των επικείμενων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία. Για τι δεν θα ολοκληρωθούν; Ήταν να γίνουν ακόμα 8 live, στο πλαίσιο της περιοδείας στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής!

Ειδικότερα οι συναυλίες του Αντώνη Ρέμου θα ακυρωθούν λόγω κορωνοϊού! Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση η εταιρία προχωρά στην συγκεκριμένη κίνηση για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά αναφέρεται: "Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού".

Να πούμε ότι πλέον έχουμε και στην Αθήνα κρούσμα του φονικού ιού με την γυναίκα να μιλά για πρώτη φορά. Δείτε τι είπε για την κόρη της!

Τι λέει η απόβαση για τα καρναβάλια που αναβάλλονται λόγο του κορωνοϊού;

Ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας μετά από απόφαση, λόγω του ιού που «χτύπησε» και τη χώρα μας.

Με φυλάκιση έως 2 έτη θα τιμωρηθεί όποιος δε συμμορφωθεί με την κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε, βάσει της οποίας μεταιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος η ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων ελήφθη, «λόγω του άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την από 27.02.2020 Εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοιού COVID-19. Καλούνται όλοι οι φορείς (ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού) και λοιποί αποδέκτες του παρόντος, προς τους οποίους αποστέλλεται η παρούσα με κάθε πρόσφορο τρόπο(email, fax), όπως συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της.

Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 'Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιού».

Πρόκειται για την πρώτη φορά που γίνεται επίκληση των κυρώσεων που προβλέπονται δε συμμορφώνεται στα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου, όπως αυτές ορίζονται στη συγκεκριμένη παράγραφο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 25ης Φεβρουαρίου - Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση.

Πηγή: Protothema.gr