Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα "σπάνε" παρέα στην Θεσσαλονίκη! Που βρέθηκαν οι καλλονές;

Μια νέα φιλία γεννήθηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα

Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανράκη τα "έσπασαν" παρέα στην Θεσσαλονίκη. Που βρέθηκαν οι δυο καλλονές; Μια νέα φιλία φαίνεται πως ξεκίνησε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στις δυο εντυπωσιακές γυναίκες.

Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

Ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε μέρος στον τρίτο κύκλο και αποχώρησε πριν από περίπου μια εβδομάδα. Τις δυο τους τις ενώνει η μόδα και αυτό φαίνεται πως τις έφερε και τόσο κοντά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για το τριήμερο και φιλοξενήθηκε από την Ιωάννα Τούνη στο σπίτι που μένει με τον σύντροφο της. Δείτε εδώ και τα καρφιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το My Style Rocks

Οι δύο καλλονές ετοιμάστηκαν, βγήκαν έξω και κυριολεκτικά τα έσπασαν στην συμπρωτεύουσα.

Δείτε φωτογραφίες:

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αλεξανδράκη - Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Πριν την Δήμητρα Αλεξανδράκη η Ιωάννα Τούνη τα είχε "σπάσει" και με την Βρισηίδα Ανδριώτου στα μπουζούκια

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέβηκαν στην Αθήνα και τα "έσπασαν" στα μπουζούκια. Οι εμφανίσεις τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Μια ξανθιά και μια μελαχρινή καλλονή, ενυπωσίασαν όλο το κέντρο με την παρουσία τους.

Οι δυο εντυπωσιακές παρουσίες γνωρίστηκαν μέσα από την συμμετοχή τους στο My Style Rocks. Η Ιωάννα και η Βρισηίδα από τότε έχουν γίνει δυο πολύ καλές φίλες και κάνουν κολλητή παρέα στην Θεσσαλονίκη που είναι ο τόπος διαμονής τους.

Οι δυο φίλες άφησαν για λίγο την πόλη του και κατέβηκαν στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές. Οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να μην πάνε και στα μπουζούκια και να τα "σπάσουν". Εντωμεταξύ στα ίδια μπουζούκια ήταν και ο πρώην της Τούνη. Δείτε εδώ φωτογραφίες

Ιωάννα και Βρισηίδα βρέθηκαν στο Έναστρον που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης και η Καίτη Γαρμπή και εντυπωσίασαν. Η Ιώαννα διάλεξε ένα biker shorts σε μαύρο χρώμα που το συνδύασε άψογα με μαύρο σακάκι και μεγάλη μαύρη ζώνη στη μέση.

Η Βρισηίδα από την άλλη φόρεσε ένα κορμάκι σε κυπαρρισί χρώμα και ένα λευκό oversized blazer που συνδύασε με μακριά σκουλαρίκια.

Δείτε φωτογραφίες:

Βρισηίδα Ανδριώτου My style rocks

Ιωάννα Τούνη σύντροφος