Ορέστης Τσάνγκ: Ο πρώην παίκτης του Survivor έγινε για πρώτη φορά θείος - Η τρυφερή φωτογραφία

Τι ανέβασε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ορέστης Τσάνγκ: Ο πρώην παίκτης του Survivor έγινε για πρώτη φορά θείος - Η τρυφερή φωτογραφία

Ο Ορέστης Τσάνγκ έγινε για πρώτη φορά θείος. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε μάλιστα και μια τρυφερή φωτογραφία από το ανιψάκι του στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Instagram και κυριολεκτικά λιώσαμε.

H αδερφή του Ορέστη Τσάνγκ, Μαρία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η όμορφη Μαρία έφερε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την περασμένη Πέμπτη και πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστο ο ίδιος ο Ορέστης, ο οποίος ήταν στο πλευρό της αδερφής της, περιμένοντας με ανυπομονησία να έρθει στον κόσμο η ανιψιά του!

Ο ίδιος ενθουσιάστηκε όπως ήταν λογικό και η χαρά του δεν κρύβεται. Μάλιστα αποκάλεσε τον εαυτό του… «χαζοθείο»!

Δείτε τις φωτογραφίες που αβέωασε:

Ορέστης Τσάνγκ

Ορέστης Τσάνγκ Survivor

Μιας και μιλάμε για πρώην παίκτες του Survivor δείτε και γιατί μπήκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πριν γίνει θείος ο Ορέστης Τσάνγκ από το Survivor είχε ξεσπάσει για τον κορωναϊό: «Δεν τρώμε όλοι οι κινέζοι…»

Ο Ορέστης Τσάνγκ ξέσπασε για τον κορωναϊό λέγοντας πως δεν "τρώνε όλοι οι Κινέζοι κάποιοι άγριο ζώο".Ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια για όσα ακούγονται για τους Κινέζους και την περίεργη διατροφή τους που προκάλεσε τον ιό.

O πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι #yes και ξέσπασε για τα όσα ακούγονται:

«Δεν είναι σαφές από πού είναι η προέλευση του ιού. Τις προάλλες που ακούστηκε αν έγινε από κάποιο περίεργο ή άγριο ζώο, εγώ προσωπικά δεν έχω φάει κάποιο άγριο ζώο. Καταλαβαίνετε ότι η Κίνα είναι μια χώρα με 1,4 δις πληθυσμό. Αν κάποιος, ένας στους χίλους ή ένα στους δέκα χιλιάδες τρώει τέτοια ζώα, καταλαβαίνετε ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι είναι ο ιός της Κίνας. Όχι, δεν είναι ο ιός της Κίνας. Ο ιός αυτός λέγεται corona virus. Υπάρχουν πάρα πολλοί ιοί παγκοσμίως, απλώς αυτός ο ιός προήρθε από την Κίνα. Να μην ξεχάσουμε όλα αυτά τα μέτρα που έχει πάρει η Κινέζικη κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ιού και είμαι πολύ χαρούμενος που ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν συνέβησαν αυτά τα κρούσματα ρατσισμού που συνέβησαν στις άλλες χώρες. Η Κίνα θα τα καταφέρει», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσάνγκ.

Δείτε το βίντεο:

Nα σημειώσουμε πως επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα και στην Ιαπωνία..

TAGS