Συγκίνησε η Ναταλία Γερμανού: «Ο βουβός σου πόνος Σάντρα Βουτσά ήταν μαχαιριά στην καρδιά μου»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνησε η Ναταλία Γερμανού: «Ο βουβός σου πόνος Σάντρα Βουτσά ήταν μαχαιριά στην καρδιά μου»

Η Ναταλία Γερμανού συγκίνησε με την αναφορά της on air λέγοντας πως "ο βουβός πόνος της Σάντρα Βουτσά ήταν μαχαιριά στην καρδιά της». Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για την κόρη του σπουδαίου ηθοποιού που έφυγε από την ζωή;

Η Ναταλία Γερμανού ράγισε καρδιές με τα λόγια της στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Κώστα Βουτσά και την κόρη του.

«Να στείλω ένα γλυκό φιλί και μία αγκαλιά στην Σάντρα ο ήσυχος πόνος της και η αξιοπρέπειά της ήταν μαχαιριά στην καρδιά μου… γιατί την Σάντρα την ξέρω από μωρό. Μεγαλώσαμε μαζί και τη νιώθω πάρα πολύ. Μέσα σε 52 μέρες έχασε και τους δύο γονείς της» είπε η παρουσιάστρια.

«Στην ουσία δεν έχει πώς φεύγει κάποιος, όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή. Σημασία έχει πώς ζούμε! Να μάθουμε να ζούμε και όχι να επιβιώνουμε και ο Κώστας Βουτσάς ήξερε να ζει» συγκίνησε η Ναταλία Γερμανού.

Να σημειώσουμε πως, η Ναταλία Γερμανού διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της και η ανακοίνωση του ALPHA το αποδεικνύει.

Πριν συγκινήσει για τον Κώστα Βουτσά η Ναταλία Γερμανού είπε αν είναι σε σχέση η όχι; Η αποκάλυψη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ναταλίας Γερμανού έγινε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σήμερα το μεσημέρι. Είναι σε σχέση η παρουσιάστρια; Η δήλωση που πυροδότησε τις φήμες πως είναι ερωτευμένη ξανά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ρώτησε τον Νίκο Γεωργιάδη, αν η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται αυτή την περίοδο σε κάποια σχέση, και εκείνο δεν δίστασε να απαντήσει.

Ο δημοσιογράφος απάντησε λέγοντας πως η ίδια έχει επιλέξει να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μόνο μέσα από τη δουλειά της και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα προσωπικά της.

Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργίαδης ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της, αλλά δεν επιθυμεί να μαθευτεί, μιας και η παρουσιάστρια επιθυμεί για κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.