Λιώσαμε με πρώην παίκτη του Survivor - Η φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού!

Η γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιώσαμε με πρώην παίκτη του Survivor - Η φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και σε λίγο καιρό αναμένεται να γίνει πατέρας! Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη που ανέβασε μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού του. Λιώσαμε με την ανάρτηση του!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι. Ειδικότερα το νέο μέλος της οικογένειας θα γεννηθεί τον Ιούνιο και ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την φωτογραφία από το υπερηχογράφημα!

Να πούμε ότι ο ίδιος είχε κάνει γνωστή και την είδηση ότι περιμένουν παιδί, με την γυναίκα του! Μάλιστα πάνω στην φωτογραφία που ανέβασε έβαλε και έναν χαριτωμένο πελαργό που φέρνει το μωράκι! Γλυκιά ήταν και η ανάρτηση που είχε κάνει η Γεωργία Αβασκαντήρα, όταν μας είχε δείξει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ως story στο Instagram

υπερηχογράφημα μωρό Γιώργου Χρανιώτη

Πριν το υπερηχογράφημα, ο πρώην παίκτης του Syrvivor μας είχε δείξει με μια φωτογραφία ότι περιμένουν παιδάκι!

Πριν τα πράγματα προχωρήσουν τόσο (στην εγκυμοσύνη πάντα!) ο Γιώργος Χρανιώτης μας είχε κάνει επίσης μια ανάρτηση στο Instagram, για το ότι περιμένουν παιδάκι.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει το γεγονός και στην εκπομπή "Πρωινό" λέγοντας χαρακτηριστικά τότε:

"Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!".

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ήρθε και η φωτογραφία με τα τρυφερά λόγια, στην οποία και θέλησε να δώσει το δικό του δημόσιο ευχαριστώ, "Ένα μικρό ανθρωπάκι,σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας.Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας".