Κόμπι Μπράιαντ: Έξαλλη η Βανέσα με τις φωτογραφίες του άψυχου κορμιού του που διέρρευσαν

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόμπι Μπράιαντ: Έξαλλη η Βανέσα με τις φωτογραφίες του άψυχου κορμιού του που διέρρευσαν

Την έντονη αντίδραση της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ έφερε η είδηση που δημοσίευσαν οι Los Angeles Times και σύμφωνα με την οποία, φωτογραφίες που απεικονίζουν τα θύματα, μετά και το φρικτό δυστύχημα που είχαν με το ελικόπτερο, έχουν διαρρεύσει! Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας;

Έντονα αντέδρασε την είδηση η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος του γνωστού μπασκετμπολίστα που πέθανε πριν λίγο καιρό μαζί με την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα. Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η αστυνομία τους έχει διαβεβαιώσει ότι ερευνά το περιστατικό με τις φωτογραφίες, μετά και το δυστύχημα, οι οποίες αν και δεν κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει σε κινητά.

"Θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπεια όλων ων θυμάτων και των οικογενειών τους. Η αστυνομία μάς διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των οικογενειών και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν μια απερίγραπτη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της ιδιωτικής ζωής. Ζητούμε την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία για αυτά τα άτομα και να βγουν στην επιφάνεια τα ονόματά τους, ώστε να μη διαδοθούν περαιτέρω αυτές οι φωτογραφίες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας.

Να πούμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες η διαρροή φέρεται να έχει γίνει από αστυνομικούς, καθώς βάσει των όσων αναφέρουν τα ξένα μέσα πρόκειται για εικόνες που τράβηξαν τα σωστικά συνεργία που έφτασαν στο σημείο.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ Βανέσα, είχε συγκλονίσει με τα λόγια της για τον δυστύχημα, από το οποίο τώρα έχουν διαρρεύσει οι φωτογραφίες

Λίγο μετά το φρικτό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τόσο ο Κόμπι, όσο και η Τζίτζι Μπράιαντ η Βανέσα είχε συγκλονίσει με τα όσα είχε αναφέρει σε ανάρτησή της.

"Ήμουν απρόθυμη να βάλω τα συναισθήματα μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου.

Θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους" είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Instagram.