Με ντύσιμο που θύμιζε τον Snik η Σίσσυ Χρηστίδου - Δείτε την απίστευτη στολή της!

Το πλατό σε ρυθμούς αποκριάς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ντύσιμο που θύμιζε τον Snik η Σίσσυ Χρηστίδου - Δείτε την απίστευτη στολή της!

Σε ρυθμούς αποκριών ήταν σήμερα η εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου με την παρουσιάστρια να επιλέξει μια στολή που θύμιζε τον Snik! Τι φόρεσε και ποιος ήταν αυτός που αποφάσισε να... μην ντυθεί;

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή "Έλα χαμογέλα" ήταν μέσα στο πνεύμα των ημερών με την παρουσιάστρια να επιλέγει μια στολή που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα. Ποια ήταν αυτή; Η Χρηστίδου αποφάσισε να ντυθεί ράπερ και το ντύσιμό της μας θύμισε τον Snik!

Η ίδια φόρεσε μάλιστα και μια πορτοκαλί περούκα, αν και όλα τα λεφτά ήταν τα γυαλιά που επέλεξε να φορέσει! Ωστόσο ήταν και κάποιος στο πλατό που αποφάσισε να μην ντυθεί τίποτα! Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο! Πάντως να πούμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είχε και μια έκπληξη χθες στην εκπομπή της με κάποιον γνωστό να εισβάλει στο πλατό!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής του Open

Σίσσυ Χρηστίδου ντυμένη αποκριάτικα

Παύλος Σταματόπουλος

Σίσσυ Χρηστίδου με περούκα

Πριν την Σίσσυ Χρηστίδου είχε ντυθεί και η Κατερίνα Καινούργιου - Έβαλε μια απίστευτη στολή πειρατή!

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε εκτός του παλτό του Open, ντυμένη... πειρατής. Το «Ευτυχείτε» ήταν σε ένα άκρως αποκριάτικο mood, καθώς το τριώδιο έχει ανοίξει και βρισκόμαστε και ρυθμούς καρναβαλιού.
Στο «Ευτυχείτε» του έδωσαν και κατάλαβε με το party που έκαναν έξω από το studio της εκπομπής.

Όλοι οι συντελεστές ντύθηκαν αποκριάτικα στο πνεύμα των ημερών για ένα διαφορετικό ξεκίνημα της εκπομπής, δίνοντας ιδέες για πρωτότυπες εμφανίσεις, ενώ η Μάρα Μεϊμαρίδη έκλεψε την παράσταση, αιφνιδιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια ντύθηκε πειρατής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας Οβελίξ. Ενώ «σκόνη» τους έκανε όλους, η Μάρα Μεϊμαρίδη που ντύθηκε... γκέισα.