Τραγωδία σε party διάσημης blogger - Πέθαναν τρία άτομα στην πισίνα!

Κάποιοι έπαθαν χημικά εγκαύματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία σε party διάσημης blogger - Πέθαναν τρία άτομα στην πισίνα!

Σε τραγωδία κατέληξε το πάρτι γενεθλίων διάσημης Ρωσίδας blogger. Καθώς τρία άτομα πέθαναν όταν έβαλαν στην πισίνα ξηρό πάγο! Μάλιστα ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο σύζυγός της...

Ο λόγος για την Εκατερίνα Ντιντένκο, η οποία έχει 1,1 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Η Εκατερίνα γιόρταζε τα 29 γενέθλιά της και ήθελε να εντυπωσιάσει όσους βρέθηκαν στο συγκρότημα με πισίνα και σάουνα, στην Μόσχα, όπου έκανε το πάρτι της. Κανείς δεν υπολόγιζε όμως αυτό που θα συνέβαινε.

Η blogger, θέλοντας να προσφέρει ένα υπερθέαμα στους καλεσμένους της παρήγγειλε 25 κιλά ξηρού πάγου. Κάποιοι από τους καλεσμένους της, μόλις βγήκαν από την σάουνα, μπήκαν στην πισίνα για να δροσιστούν και τότε ήταν που έριξαν τον ξηρό πάγο με αποτέλεσμα να υποφέρουν από σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, άλλοι λιποθύμησαν και κάποιοι υπέστησαν χημικά εγκαύματα.

Σύμφωνα με την Sun, τα θύματα υπέστησαν δηλητηρίαση με διοξείδιο του άνθρακα όταν ένα τεράστιο φορτίου ξηρού πάγου, έπεσε μέσα στην πισίνα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα θεαματικό φαινόμενου «ατμού». Από το τραγικό περιστατικό τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και ανάμεσά τους ήταν και ο σύζυγός της Βαλεντίν που ήταν μόλις 32 ετών.

Οι δύο νεκροί ήταν οι Ναταλία Μονακόβα και ο Γιούρι Αλφέροβ, και οι δύο 25 ετών, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ο τρίτος ήταν ο σύζυγος της blogger, ειδικός πληροφορικής, Βαλεντίν Ντιντένκο, γνωστός ως Βάλια.

Η blogger ανέβασε ένα βίντεο στα Instastories από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν χωρίς να γνωρίζει ότι ο σύζυγός της ήταν μεταξύ των νεκρών. «Είμαι ζωντανή, είμαι σε μια αίθουσα εντατικής θεραπείας.

Δεν ξέρω ποιος πέθανε. Ο Βάλια είναι στην εντατική. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι». Στην συνέχεια, δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο που την δείχνει να κλαίει καθώς λέει στους οπαδούς της πως η κόρη της Νάστια, ρωτάει «Που είναι ο μπαμπάς;».

Όπως είπε στο βίντεο: «Ο Βάλια δεν είναι πλέον μαζί μας. Ούτε η Ναταλία. Ούτε ο Γιούρι. Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο. Δεν έκλαιγα χθες. Σήμερα απλά εξερράγη. Η Νάστια ξύπνησε σήμερα - ‘Πού είναι ο μπαμπάς;’ Δεν ξέρω τι να της πω… Με ρωτά: ‘Γιατί κλαις;’».

Η blogger και μητέρα δύο παιδιών, είναι φαρμακοποιός και παρέχει στην σελίδα της συμβουλές για φάρμακα για οικιακή χρήση. Μοιράζεται επίσης ιδιωτικές στιγμές της ζωής της και σε μερικά βίντεο φαίνεται να κάνει χημικά πειράματα με την μικρή της κόρη. Άλλη μια τραγωδία είχε συμβεί πριν κάποιο καιρό όταν γνωστή blogger είχε βρεθεί νεκρή.

Πηγή: iefimerida

Τραγωδία στην Αυστραλία - Πέθανε πατέρας με τα τρία του παιδιά - Κάηκαν ζωντανοί

Ασύλληπτη τραγωδία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου ένας πατέρας με τα τρία παιδιά του κάηκαν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τους και μπήκαν μέσα, με την φωτιά να ξεσπάει αμέσως, κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες. Σύμφωνα με την Guardian, ο πατέρας και τα τρία παιδιά, όλα κάτω των 10 ετών, κάηκαν ζωντανοί, ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι η μητέρα των παιδιών, καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Η φωτιά ξέσπασε στις 8:30 το πρωί (τοπική ώρα), με τους γείτονες να βγαίνουν έντρομοι έξω και να καλούν την πυροσβεστική. Κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα από το αυτοκίνητο, όπως και τα παιδιά, τα οποία ωστόσο ήταν νεκρά. Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Μπρισμπέιν, Μαρκ Τόμπσον επιβεβαίωσε τους θανάτους, κάνοντας λόγο για μία από τις «πιο σκληρές εικόνες που έχω δει ποτέ».

Οι έρευνες για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται, καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για περίπτωση αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τους γείτονες, ακούστηκαν εκρήξεις από το αυτοκίνητο, καθώς και φωνές μέσα από αυτό. Ενας εκ των γειτόνων, ο Μάρεϊ Κάμπελ, είπε πως ακούστηκε έκρηξη, αλλά δεν είδε κανέναν να προσπαθεί να βγει από το όχημα. Σύμφωνα με τις αρχές, ένας γείτονας που προσπάθησε να σώσει την οικογένεια, υπέστη εγκαύματα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.