Ναταλία Γερμανού: Συνεργάτης της την ρώτησε on air αν είναι σε σχέση! Τι απάντησε;

Ξεκαθάρισε τα πράγματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Γερμανού: Συνεργάτης της την ρώτησε on air αν είναι σε σχέση! Τι απάντησε;

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού την ρώτησε αν είναι σε σχέση on air και εκείνη απάντησε. Η παρουσιάστρια διπλωματικά, ξεκαθάρισε κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα. Είναι λοιπόν ερωτευμένη ή όχι τελικά;

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι η Ναταλία Γερμανού είναι ερωτευμένη και μάλιστα για χάρη του συντρόφου της αποφάσισε να μετακομίσει και να βρει νέο σπίτι και σε αυτό την βοηθάει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε στην εκπομπή της αν ισχύουν τα όσα διαβάζουμε για εκείνη.

Η ίδια αρχικά ξαφνιάστηκε και αρνήθηκε να απαντήσει, ωστόσο στην συνέχεια θέλησε να μιλήσει. Όπως είπε δεν ισχύει το γεγονός πως ψάχνει σπίτι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την βοηθάει. Μάλιστα είπε πως έχουν να μιλήσουν και δυο χρόνια.

Ωστόσο δεν αρνήθηκε πως έχει σχέση, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση αλλά είπε πως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Να σημειώσουμε πως, η Ναταλία Γερμανού διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της και η ανακοίνωση του ALPHA το αποδεικνύει.

Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού; Η αποκάλυψη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Ναταλίας Γερμανού έγινε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σήμερα το μεσημέρι. Είναι σε σχέση η παρουσιάστρια; Η δήλωση που πυροδότησε τις φήμες πως είναι ερωτευμένη ξανά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ρώτησε τον Νίκο Γεωργιάδη, αν η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται αυτή την περίοδο σε κάποια σχέση, και εκείνο δεν δίστασε να απαντήσει.

Ο δημοσιογράφος απάντησε λέγοντας πως η ίδια έχει επιλέξει να απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μόνο μέσα από τη δουλειά της και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα προσωπικά της.

Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργίαδης ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της, αλλά δεν επιθυμεί να μαθευτεί, μιας και η παρουσιάστρια επιθυμεί για κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.