My Style Rocks: H απίστευτη εμφάνιση της Τόνια Κούμπα με τον σύντροφο της! Τι ντύθηκαν;

Άκρως εντυπωσιακοί!

My Style Rocks: H απίστευτη εμφάνιση της Τόνια Κούμπα με τον σύντροφο της! Τι ντύθηκαν;

Μια απίστευτη εμφάνιση έκανε η Τόνια Κούμπα στο My Style Rocks Gala με τον σύντροφο της. Τι αποφάσισαν να ντυθούν; Η πασαρέλα τους έκλεψε πραγματικά της εντυπώσεις. Ποιες οι κριτικές που πήρε η παίκτρια;

Οι παίκτριες του My Style Rocks κλήθηκαν να φορέσουν τις στολές τους για το Gala ώστε να μπορέσουν να εντυπωσιάσουν οι κριτές.

Η Τόνια Κούμπα, επέλεξε να εμφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της και οι δυο τους ντύθηκαν τσαρλατάνοι.

Μετά την πασαρέλα ο σύντροφος της θέλησε να της δώσει ένα φιλί με εκείνη να ντρέπεται και την Κατερίνα Στικούδη να της λέει: «Έλα καλέ που ντρέπεσαι να σου δώσει ένα φιλί ο αγαπημένος σου».Μιας και μιλάμε για το My Style rocks δείτε ποιο μεγάλο φαβορί επιστρέφει

My Style Rocks Gala: Πριν την Τόνια Κούμπα με τον σύντροφο της πρώην παίκτρια τηλεφώνησε εντελώς ξαφνικά! Τι συνέβη;

Μια πρώην παίκτρια τηλεφώνησε εντελώς ξαφνικά την ώρα του My Style Rocks Gala. Τι συνέβη και αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο; Αλλά και ποια ήταν αυτή που κάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη για να σχολιάσει τις συμπαίκτριες της.

Την ώρα που η κριτική επιτροπή βαθμολογούσε την Κορίνα, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως είχε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα. Ποια πρώην παίκτρια του τηλεφώνησε;

Ο λόγος για την Κρίστεν Λεωτσάκου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς και πήρε τηλέφωνο τον σχεδιαστή και κριτή για να του πει: «Με πήρε τηλέφωνο η Κρίστεν και μου είπε να καταγράψω ποιες φοράτε φτερά» σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Πριν το ξαφνικό τηλεφώνημα της πρώην παίκτριας η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο My Style Rocks Gala

Το απόλυτο 5άρι παίρνει στο σημερινό Gala του «My style rocks» η Κατερίνα Στικούδη. Εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ φορώντας ένα απίστευτο λαμπερό μπλε φόρεμα. Τα σχόλια από τους κριτές δεν έλειψαν, αφού το look της ήταν απίστευτο.

Ημέρα και ώρα άλλαξε το Gala του show μόδας. Από εκεί που το παρακολουθούσαμε Παρασκευή βράδυ, από εδώ και στο εξής θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή μεσημέρι στις τρεις η ώρα. Ο λόγος της μετακόμισης αυτής του οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη την Παρασκευή το βράδυ.

Έτσι λοιπόν από σήμερα το μεσημέρι και κάθε Κυριακή μεσημέρι θα μας καλησπερίζει η Κατερίνα Στικούδη. Σήμερα, μάλιστα, μας καλησπέρισε και πάθαμε πλάκα με την εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My style rocks επέλεξε να φορέσει ένα μίνι λαμπερό μπλε φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μωβ γόβες.

Κατερίνα Στικούδη My style rocks εμφάνιση

Αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση της που πήρε 5άρι. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο My Style Rocks και "άναψε" φωτιές με την εμφάνιση της. Είδαμε τα γυμνασμένα της πόδια και πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα, άλλωστε η ίδια διαθέτει τις αναλογίες.