Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη: «Με την Ελένη διατηρώ επικοινωνία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Ποια μίλησε με τα καλύτερα λόγια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη:  «Με την Ελένη διατηρώ επικοινωνία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια. Δήλωσε πως "διατηρούν επικοινωνία και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος". Ποια τα είπε όλα αυτά;

O λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού που μίλησε στην εφημερίδα Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ελένη μετά την τελευταία εκπομπή για την περασμένη σεζόν, μου μίλησε για την εξέλιξη της καριέρας μου και μου είπε να προχωρήσω μπροστά. Το λόγια και οι συμβουλές της με συγκίνησαν ειλικρινά. Μίλησε στην καρδιά μου και σου λέω χωρίς υπερβολή ότι τα έχω στο μυαλό μου καθημερινά μέχρι σήμερα. Με την Ελένη διατηρώ επικοινωνία, τα μηνύματά της είναι πάντα πολύ ενθαρρυντικά και ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορώ να απευθυνθώ για ό,τι μου συμβεί. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και τα δυο χρόνια κοντά της ήταν πολύ ουσιαστικά για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νάνσυ Παραδεισανού

Μιας και μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη δείτε και για πιο λόγο έμεινε "κάγκελο" στην εκπομπή και ανέφερε πως «θα τους γράφουν παντού για χρόνια».

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο έπαθε πλάκα και με με την αλλαγή μιας άλλης συνεργάτιδα της που είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Η Ελένη Μενεγάκη είδε στην συνεργάτιδα της σε σύνδεση και έπαθε πλάκα, καθώς ήταν πιο αδύνατη από ποτέ. H ίδια λείπει εδώ και μερικούς μήνες από το πλατό, ωστόσο θα επιστρέψει και πάλι πολύ σύντομα κοντά τους.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου, που η παρουσιάστρια την είδε μετά από περίπου δυο μήνες και έπαθε πλάκα με το πόσο αδυνατισμένη και ανανεωμένη είναι.

Η συνεργάτιδά της γέννησε στις 6 Ιανουαρίου το πρώτο της παιδί, ωστόσο έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο κούκλα απο ποτέ.

Μόλις η εκπομπή συνδέθηκε απευθείας με την παρουσιάστρια, η Ελένη είπε: «Τι λες τώρα; Τι λες τώρα; Μας κομπλάρεις πρωί πρωί! Κούκλα! Λαμπερή! Σέξι μάμα»!

«Καλέ μου άρεσε που γκρίνιαζες ότι δεν κοιμάσαι και έχεις μαύρους κύκλους που είναι οι μαύροι κύκλοι» τόνισε.
Η ίδια είναι όντως μια κούκλα και η μητρότητα της πάει πολύ.

Μαντώ Γαστεράτου - Ελένη