Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» στην εκπομπή της - «Θα μας έγραφαν παντού για τρία χρόνια»

Η αποκάλυψη που την έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» στην εκπομπή της - «Θα μας έγραφαν παντού για τρία χρόνια»

«Κάγκελο» έμεινε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή, όταν ο καλεσμένος της έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε με τίποτα. Ποια ήταν η απάντηση της; «Θα μας έγραφαν παντού για τρία χρόνια», του είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, σήμερα στον ALPHA καλεσμένος της βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας όπου μίλησε για την επιτυχημένη του εκπομπή, «Best friends fear», όπου πολλά διάσημα ονόματα έχουν πέσει θύματα του.

Μεταξύ άλλων, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε στον αέρα, ότι ετοιμαζόταν να κάνει έκπληξη και σε εκείνη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» να μένει «κάγκελο». Ωστόσο, του απάντησε μόνο όπως εκείνε ξέρει/

«Δε νομίζω ότι θα βρίσκατε άνθρωπο με εμένα που να παίξει τη ζωή του κορόνα γράμματα… Σε εμένα φάρσα; Καλά που δεν ήρθατε! Θα μας έγραφαν παντού για τρία χρόνια», ανέφερε.

Να σημειώσουμε πως, το τελευταίο θύμα του Σάββα Πούμπουρα ξέσπασε σε κλάματα με το τέλος της φάρσας. Ενώ, είχαμε και ουρλιαχτά.

Ελένη Μενεγάκη Σάββας Πούμπουρας ALPHA

«Κάγκελο» η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της έμεινε, όταν είχε πάει ο Μάκης Παντζόπουλος στο πλατό

«Κάγκελο» έμεινε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της. Πήγε ο Μάκης Παντζόπουλος στον ALPHA για να την δει; Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής με τον Πέτρο Συρίγο που έφτιαχνε casarecce με κοτόπουλο και πιπεριές.

Κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έλεγε πόσο ωραία μυρίζει το φαγητό, άκουσε έκπληκτη τον Μάκη της από το κοντρόλ να της λέει ότι θα φύγει και θα εισβάλει στο πλατό.

«Κατεβείτε όλοι τώρα! Θα πάθετε πλάκα! Τι; Ποιος είναι πάνω ( στο κοντρόλ); Ο Μάκης; Ε όχι και ο Μάκης μου να με αφήσει από πάνω… Είστε καλά;» είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής για τον Μάκη Παντζόπουλο και ακούστηκαν τα γέλια των συνεργατών της.

Η κάμερα του Youweekly.gr "έπιασε" στα πράσα την Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της άντρα, Μάκη Παντζόπουλο, την ημέρα της επετείου τους να του δίνει κλεφτά φιλιά στην μέση του δρόμου κι έχουμε τις φωτογραφίες.

Ελένης Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος εκπομπή