YFSF: Στέφανος Μουαγκιέ "έγινε" Μάκης Δημάκης και ξεσήκωσε το πλατό!

Τους ξεσήκωσε όλους!

YFSF: Στέφανος Μουαγκιέ

Ο Στέφανος Μουαγκιέ "έγινε" Μάκης Δημάκης στο YFSF και ξεσήκωσε το πλατό. Ο ηθοποιός έκανε για ακόμη μια φορά, μια απολαυστική εμφάνιση και πήρε πάρα πολύ καλά σχόλια από τους κριτές για την προσπάθεια του.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην σκηνή του show μεταμφιέσεων στον ρόλο του Μάκη Δημάκη. Ο ίδιος έπρεπε να ερμηνεύσει την επιτυχία του γνωστού τραγουδιστή "Όταν το ανοίξεις".

Ο Στέφανος Μουαγκιές με την συνοδεία, μπουζουκιού, χορευτριών αλλά και από τουμπερλέκι εμφανίστηκε στην σκηνή και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες με την εμφάνιση του.

Η ερμηνεία του ήταν καταπληκτική, διασκέδασε και τραγούδησε λες και ήταν το πρώτο όνομα στα μπουζούκια και το κοινό τον απόλαυσε.

Η ερμηνεία του αυτή έκλεψε τις εντυπώσεις και στους κριτές, οι οποίοι του έκαναν πολύ θετικά και καλά σχόλια για την παρουσία του εκεί.Μιας και μιλάμε για το YFSF δείτε για ποιο λόγο καθυστέρησε ο Αλέξης Γεωργούλης

Δείτε το βίντεο:

YFSF: Ο Στέφανος Μουαγκιέ πριν γίνει Μάκης Δημάκης "έγινε" Ελένη Φουρέιρα! Απολαυστική εμφάνιση!

Ο Στέφανος Μουαγκιέ έγινε Ελένη Φουρέιρα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF! Η εμφάνιση τους ήταν άκρως απολαυστική με αποτέλεσμα να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την καταπληκτική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός έγινε Ελένη Φουρέιρα σε μια πολύ δύσκολη εμφάνιση. Με κοντή φούστα και ψηλές μπότες με τακούνια κλήθηκε να τραγουδήσει το El Ritmo Psicodélico και να τραγουδάει και να χορεύει.

Η εμφάνιση του ήταν απολαυστική και οι κριτές την χαρακτήρισαν ως αξιότιμη λόγω της μεγάλης δυσκολίας της οποίας είχε αυτό που έκανε.