YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Ποιος τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Εντυπωσιακή ήταν ακόμα μια βραδιά του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Νικητής της βραδιάς ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος, που μιμήθηκε τον Barry White και κέρδισε τόσο τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες του και το κοινό με την ερμηνεία του.Μιας και μιλάμε για το YFSF δείτε και την συγκινητική αφιέρωση του Γιώργου Χρανιώτη στο παιδί του

Δείτε την:

Πριν την ανακοίνωση του νικητή της βραδιάς η Δανάη Λουκάκη από τις Άγριες Μέλισσες ξεσήκωσε το YFSF με την αποκαλυπτική της εμφάνιση

Ξεσήκωσε η Δανάη Λουκάκη την σκηνή του YFSF ως Army of lovers. Η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες έκανε μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές για την προσπάθεια της.

Μετά την μίμηση της Λίτσας Διαμάντη στην πρεμιέρα αλλά και αυτήν της Άντζελας Δημητρίου την περασμένη εβδομάδα, σήμερα η Παγώνα από τις Άγριες μέλισσες, είχε μια αρκετά δύσκολη μίμηση.

Στο σημερινό Your Face Sounds Familiar η Δανάη έπρεπε να κάνει έναν άντρα που ντυμένος γυναίκα τραγουδάει το Crusified, δηλαδή τον τραγουδιστή του πασίγνωστου συγκροτήματος Army of Lovers.

Η ηθοποιός τα κατάφερε πολύ καλά και ξεσήκωσε τους πάντες με την εμφάνιση της.

Δείτε την εδώ: