YFSF: Συγκίνησε ο Γιώργος Χρανιώτης! Αφιέρωσε την εμφάνιση του στο παιδί του

Φίλησε την γυναίκα του που ήταν στο κοινό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Συγκίνησε ο Γιώργος Χρανιώτης! Αφιέρωσε την εμφάνιση του στο παιδί του

O Γιώργος Χρανιώτης συγκίνησε με την εμφάνιση του στο YFSF, καθώς την αφιέρωσε στο παιδί του. Ο ηθοποιός τραγούδησε και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό αλλά και τους κριτές.

Ο Γιώργος Χρανιώτης κλήθηκε να μιμηθεί τον Iggy Pop στην σκηνή του show, έναν ερμηνευτή με πάθος και μεγάλη τρέλα. Ο ηθοποιός έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πάνω στην σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες.

Ωστόσο όταν κατέβηκε μια έκπληξη περίμενε τους πάντες. Ο ηθοποιός αφιέρωσε αυτή του την εμφάνιση στο πρώτο του παιδί που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες. Η σύζυγος του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα δείτε εδώ και την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ο ηθοποιός λοιπόν τους αφιέρωσε την νίκη και κατέβηκε στο κοινό να φιλήσει την σύζυγο του που έλαμπε από ευτυχία.

Οι κριτές του ευχήθηκαν με το καλό και έκαναν τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνιση του.

Πριν την αφιέρωση του Γιώργου Χρανιώτη ο Νικόλας Ραπτάκης ξεσήκωσε το YFSF ως Σωτήρης Βολάνης

Ο Νικόλας Ραπτάκης εμφανίστηκε ως Σωτήρης Βολάνης στο YSFS και τους τρέλανε όλους με αυτή την μοναδική του εμφάνιση. Ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό που βρισκόταν στο πλατό εκείνη την ώρα.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να μιμηθεί τον Σώτη Βολάνη και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες. Ερμήνευσε το "Πόσο μου λείπει" σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Μάλιστα ο ίδιος άλλαξε και ενδυμασία πάνω στην σκηνή τουλάχιστον δυο φορές. Οι κριτές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους από αυτό που έβλεπαν πάνω στην σκηνή.

Μετά την ερμηνεία του άκουσε τα καλύτερα σχόλια και για την σκηνική του παρουσία αλλά και για το τραγούδι του. Μιας και μιλάμε για το YFSF δείτε για ποιο λόγο καθυστέρησε ο Αλέξης Γεωργούλης

Δείτε τον: