Αυτό είναι το νέo ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Δεν κρύβουν τον έρωτα τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το νέo ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που κρύβει πλεον τον έρωτα του. Μάλιστα ανέβασαν και μια κοινή φωτογραφία, την οποία από κάτω την συνόδευε ένα πάρα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Εκείνος ένας από τους πιο καλούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, ενώ εκείνη μία άκρως εντυπωσιακή παρουσία.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το φετινό χειμώνα και αμέσως ξεκίνησαν να βγαίνουν και πλέον είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Ο λόγος για τον Λάμπρο Χούτο και την Ματίνα Ζάρα.

Πρόσφατα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση. «Μάτια μόνο για σένα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε μαζί με την σύντροφο του.Να πούμε ότι άλλη μια ευχάριστη είδηση ήρθε πριν λίγες ημέρες στην ελληνική showbiz με γνωστό αθλητή να ανεβάζει την φωτογραφία του 4ου παιδιού του, που ήρθε στον κόσμο!

Δείτε την:

Εκτός από αυτό το νέο ζευγάρι έχουμε και μια επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz

Μια επανασύνδεση έρχεται να φέρει χαρά στην ελληνική showbiz, με τις πληροφορίες να θέλουν ένα αγαπημένο ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. Ο λόγος για τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο και την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα πέρασαν μια κρίση, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται να ανήκουν πια στο παρελθόν, σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα. Να πούμε ότι η σχέση τους ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, ωστόσο άργησε να γίνει γνωστή, καθώς και οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ.

Τώρα δημοσίευμα της Real Life θέλει τον Δημήτρη Ρουσσέτο και την Ευγενία Δημητροπούλου να είναι και πάλι μαζί. όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η σχέση τους είχε κάποια "σύννεφα" το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ξεπέρασαν τα προβλήματα και σκέφτονται ακόμα να το πάνε και πιο επίσημα! Μάλιστα, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του ζευγαριού μπορεί ο Ρουσέττος να μην ήταν στην πρεμιέρα της καλής του όμως εκεί βρέθηκε η μητέρα του!

Ρουσέττος Δημητροπούλου