Σοκ! Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο του Mega

Με την κατηγορία ότι μπήκε σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη

Σοκ! Τούρκοι συνέλαβαν δημοσιογράφο του Mega

Σοκ προκαλεί η είδηση πως Τούρκοι συνέβαν δημοσιογράφο του Mega. Με την κατηγορία ότι μπήκε σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη. Η ίδια κρατείται στα κρατητήρια της Αδριανούπολης.

Στα κρατητήρια της Αδριανούπολης κρατείται η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Σοφία Καρτάλη, η οποία συνελήφθη χθες από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας με την κατηγορία ότι μπήκε σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Η Σοφία Καρτάλη αναμένεται από ώρα σε ώρα να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πόλης για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Την υπόθεση παρακολουθούν οι ελληνικές διπλωματικές αρχές, οι οποίες, αντιδρώντας άμεσα, όρισαν από την πρώτη στιγμή δικηγόρο στο πλευρό της Ελληνίδας δημοσιογράφου. Συμπτωματικά, η συγκεκριμένη κράτηση συμπίπτει χρονικά με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την τουρκικη στρατοχωροφυλακή, πριν από ακριβώς δύο χρόνια.Σοκ προκαλεί η είδηση πως χθες επιτέθηκαν και σε άλλους δημοσιογράφους στην Τούρκια

Να σημειώσουμε πως είναι η δεύτερη δημοσιογραφος που συλλαμβάνουν με την ίδια κατηγορία οι Τούρκοι. Είχε προηγηθεί προχθές η σύλληψη της δημοσιογράφου Μαρίας Ζαχαράκη του τηλεοπτικού σταθμού Open.

protothema.gr

Πριν την σύλληψη της δημοσιογράφου του Mega από τους Τούρκους ένα ακόμη δημοσιογράφος συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές!

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τη Δευτέρα τον γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο για απάτη με ακάλυπτες επιταγές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , ο γνωστός παρουσιαστής είχε αγοράσει από μαγαζί αντικείμενα αξίας περίπου 13.000 δολαρίων και πλήρωσε με δύο επιταγές.

Την ημέρα πληρωμής της πρώτης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε πως η επιταγή που του έδωσε ο Chris Hansen είναι ακάλυπτη και απείλησε τον Hansen ότι θα πάει στην αστυνομία. Ο παρουσιαστής του πρότεινε να πληρώσει σε τέσσερις δόσεις, κάτι που ο καταστηματάρχης αρνήθηκε.

Όταν διαπίστωσε πως και η δεύτερη είναι ακάλυπτη, τότε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον παρουσιαστή. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και πλέον περιμένει να περάσει από δίκη, αναφέρει το ΤΜΖ.

TAGS