Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυπτε τη «μυστική» συνταγή που φτιάχνει στα παιδιά και η Ζυγούλη τον τράβαγε βίντεο

Ποιο είναι το φαγητό που λατρεύει η οικογένεια του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυπτε τη «μυστική» συνταγή που φτιάχνει στα παιδιά και η Ζυγούλη τον τράβαγε βίντεο

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Στο σπίτι τους μοιράζονται τις δουλειές με τον τραγουδιστή να την βοηθάει στο μαγείρεμα. Μάλιστα, αποκάλυψε σε ένα βίντεο που τον τράβηξε η σύζυγος του, την «μυστική» συνταγή που φτιάχνει στα παιδιά.

Το ζευγάρι συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, χωρίς όμως να ξεπερνά τα όρια, αφού θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια του.

Χθες, η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους και είπε στον Σάκη Ρουβά να αποκαλύψει το φαγητό που έφτιαξε, αλλά και την «μυστική» του συνταγή που το κάνει τόσο νόστιμο.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς, όπως φαίνεται εκτός από γοητευτικό και επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και πολύ καλός μάγειρας.

Πριν από λίγες ημέρες η Κάτια Ζυγούλη μπήκε ξανά στην κουζίνα, αυτή την φορά όμως με την κόρη της και το έριξαν στο χορό.

Η μυστική διατροφή του Σάκη Ρουβά - Τι μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη

Ανακαλύψαμε την μυστική διατροφή του Σάκη Ρουβά αλλά και το τι του μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πως δεν είναι ούτε ακραία, ούτε δύσκολη, αλλά παρόλα αυτά... δουλεύει. Άλλωστε ο τραγουδιστής έχει από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz.

Ο ίδιος λοιπόν, είναι πολύ προσεκτικός με την διατροφή του, και αν και συνήθως τηρεί το πρόγραμμα, το ρίχνει ενίοτε έξω. Μαζί του στην προσπάθεια και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία σαν πρώην μοντέλο, έχει πολύ υγιεινές συνήθειες. Τι τρώει όμως ο Σάκης Ρουβάς;

Όσο για την Κάτια Ζυγούλη, δείτε εδώ την δίαιτά της, είναι πολύ ιδιαίτερη και προκαλεί εντύπωση

Αυτά μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη - Η μυστική διατροφή:

Πρωινό

  • Γιαούρτι με 70 γρ δημητριακά ολικής άλεσης, 4-5 φράουλες, 1 κ.γ μέλι.

Δεκατιανό

  • Ομελέτα (με 4 ασπράδια αβγών και ένα κρόκο), με λαχανικά, 2 φέτες τυρί κίτρινο λάιτ.

Μεσημεριανό

  • Ψαρονέφρι ή μοσχάρι άπαχο ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι με 1 φλιτζ. του τσαγιού αναποφλοίωτο καστανό ρύζι, σαλάτα εποχής.

Απογευματινό

  • 1 ξινόμηλο, 1 ακτινίδιο, 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά και ανάλατα.

Βραδινό

  • Ψαρονέφρι ή μοσχάρι άπαχο ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι, χωρίς υδατάνθρακα, σαλάτα εποχής.