Θεοδώρα - Νικολέτα Βουτσά: Έτσι "τίμησαν" τον πατέρα τους! Τι έκαναν μετά τον θάνατο του;

Συγκίνησε το μήνυμα τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεοδώρα - Νικολέτα Βουτσά: Έτσι

H Θεοδώρα και η Νικολέτα Βουτσά "τίμησαν" τον πατέρα τους μετά τον θάνατο του. Τι έκαναν και ποιο το συγκινητικό μήνυμα το οποίο έγραψαν για τον χαμό του στην ανάρτηση ανέβασαν.

Την Παρασκευή οι κόρες του Κώστα Βουτσά αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους και τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία. Το Σαββατοκύριακο οι δυο αδερφές θέλησαν με αξιοπρέπεια να τον τιμήσουν και να κάνουν κάτι που θα ήθελε σίγουρα και εκείνος.

Μετά την κηδεία του για να τον τιμήσουν βρέθηκαν στο δεύτερο σπίτι του ηθοποιού το θέατρο. Τα κορίτσια παρακολούθησαν την παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια με τον Λάκη Λαζόπουλο και συγκινήθηκαν, αλλά και γέλασαν. Μιας και μιλάμε για τον Κώστα Βουτσά δείτε και τα μηνύματα της Αλίκης Κατσαβού μετά τον θάνατο του

Η Θεοδώρα μετά την παράσταση έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram:

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία… αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι’ αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» – και τελευταίο του σκηνοθέτη – @lakislazopoulos_official».

Ωστόσο εκτός από την κίνηση που τίμησαν τον πατέρα τους ραγίζουν καρδιές και οι αναρτήσεις της Θεοδώρας Βουτσά μετά τον θάνατο του

Η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του αήμνηστου ηθοποιού, έκανε μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πραγματικά ραγίζουν καρδιές, καθώς φαίνεται τόσο η αγάπη της όσο και το πόσο της λείπει ο πατέρας της!

Ο Κώστας Βουτσάς πάλεψε 19 ολόκληρες ημέρες στο νοσοκομείο, χάνοντας δυστυχώς την μάχη. Τα μηνύματα που ήρθαν τόσο από τον κόσμο της showbiz, όσο και από όσους τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του πραγματικά συγκίνησαν. Ολόκληρη η χώρα βυθίστηκε στο πένθος με τον χαμό του, ενώ η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Από την μεριά της η Θεοδώρα Βουτσά έστειλε το δικό της αντίο με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ανέβασε στο Instagram και story, μετά και την κηδεία του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά ανέβασε σαν story μερικές φωτογραφίες που συγκινούν. Μάλιστα στην μια γράφει επάνω 'ο ήλιος του μπαμπά", ενώ σε άλλη έγραψε ένα επίσης συγκινητικό μήνυμα. Μάλιστα στα στόρι της υπάρχουν και ορισμένα αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες του πατέρα της. Σπαρακτική ωστόσο ήταν και η ανάρτηση που είχε κάνει όταν έγινε γνωστό ότι 'έφυγε" ο ηθοποιός!

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Βουτσά Θεοδώρα

 Βουτσά

Θεοδώρ