Αλίκη Κατσαβού: Συγκινούν τα μηνύματα της μια μέρα μετά την κηδεία του Κώστα Βουτσά

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού: Συγκινούν τα μηνύματα της μια μέρα μετά την κηδεία του Κώστα Βουτσά

Συγκινούν τα μηνύματα της Αλίκης Κατσαβού μια μέρα μετά την κηδεία του Κώστα Βουτσά. Τι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον θάνατο του συζύγου της τα ξημερώματα της Τετάρτης.

H είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, σκόρπισε την θλίψη στην ελληνική showbiz και στους συναδέλφους του αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Μια μέρα μετά την κηδεία του, η σύζυγος του, Αλίκη Κατσαβού έκανε μια σειρά από συγκινητικά instastories.
Συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε να ανασημοδιεύσει μερικές αναρτήσεις Ελλήνων καλλιτεχνών που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό. Δείτε και τον γάμο αλλά και την ζωή της Αλίκης Κατσαβού πριν τον Κώστα Βουτσά

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της:

Αλίκη Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς

Βουτσάς σύζυγοι

Κατσαβού παιδί

Βουτσάς παιδιά

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα Βουτσά

Βγήκαν οι πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα του Κώστα Βουτσά. Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Ο γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με τον θάνατο. Δείτε επίσης το βίντεο μέσα από το σπίτι που αφήνει στον μικρό Φοίβο ο Κώστας Βουτσάς. Το σημείωμα στην πόρτα συγκινεί!

Ο θάνατός του συγκλόνισε συναδέλφους, φίλους και ανθρώπους που τον λάτρεψαν και τον θαύμαζαν το ταλέντο του. Σήμερα από τις 9:00 το πρωί έως και τις 19:30 το απόγευμα, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών, για το τελευταίο αντίο.

Το πρώτο στεφάνι το έστειλε η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, όπου έγραφε, «Στον λατρευτό μου, Κώστα». Δείτε την επίσης να μιλάει στην κάμερα για πρώτη φορά μετά τον χαμό του αγαπημένου της. Λύγισε μπροστά σε όλους!

undefined

λαϊκό προσκύνημα Κώστας Βουτσάς κόσμοςλαϊκό προσκύνημα Κώστας Βουτσάς εκκλησία Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Δημήτρης Τζουμάκης

Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Θεοδώρα Βουτσά

 Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα κόρες

Νίτσα Βουτσά προσκύνημα Νίτσα Βουτσά προσκύνημα Κώστα Βουτσά

λαϊκό προσκύνημα Βουτσάς φέρετρο λαϊκό προσκύνημα Βουτσάς εικόνα

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο λαϊκό προσκύνημα

Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Κατσαβού Κώστας Βουτσάς λαϊκό προσκύνημα Αλίκη Κατσαβού  λαϊκό προσκύνημα Κατσαβού