Η Σίσσυ Χρηστίδου με μια τεράστια πεταλούδα - Έτσι πέρασε την Καθαρά Δευτέρα!

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σίσσυ Χρηστίδου με μια τεράστια πεταλούδα - Έτσι πέρασε την Καθαρά Δευτέρα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια όμορφη ημέρα, ενώ δεν παρέλειψε να κρατήσει και το έθιμο του χαρταετού, που δεν ήταν άλλο από μια τεράστια πεταλούδα! Δείτε την ανάρτηση που έκανε για την Καθαρά Δευτέρα.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το τριήμερο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον γιγάντιο χαρταετό της, ο οποίος έχουμε να πούμε ότι ήταν πολύ εντυπωσιακός.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η ο χαρταετός της όμορφης παρουσιάστριας ήταν μια τεράστια πολύχρωμη πεταλούδα. Δυστυχώς δεν μας έδειξε αν όντως πέταξε, πάντως η εικόνα που ανέβασε είναι εντυπωσιακή! Δεν νομίζετε;

Να πούμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μπει ήδη από την εκπομπή της σε καρναβαλική διάθεση καθώς δεν παρέλειψε την Κυριακή να ντυθεί αποκριάτικα. Δείτε εδώ το εντυπωσιακό ντύσιμο που επέλεξε. Θύμιζε τον Snik!

Πριν την Σίσσυ Χρηστίδου, με την τεράστια πεταλούδα και η Σταματίνα Τσιμιτσιλή πέταξε χαρταετό... απλά όχι την Καθαρά Δευτέρα!

Η Στματίνα Τσιμτσιλή ήταν μια ακόμα παρουσιάστρια που κράτησε την παράδοση, ωστόσο πρωτοτύπησε καθώς πέταξε τον χαρταετό της μια ημέρα νωρίτερα. Μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: "Καλό μήνα φίλοι μου! Εμείς πετάξαμε τον χαρταετό μια ημέρα νωρίτερα!"

Δείτε τον εντυπωσιακό χαρταετό που μας έδειξε στο Instagram