Ο Νίκος Μουτσινάς τα «έσπασε» στην Άννα Βίσση - Μαζί του η «χρυσή ομάδα»

Ποιος ήταν μαζί του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς τα «έσπασε» στην Άννα Βίσση -  Μαζί του η «χρυσή ομάδα»

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση πήγε ο Νίκος Μουτσινάς και τα «έσπασε» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μαζί με τον παρουσιαστή ήταν και η «χρυσή ομάδα», όπως αποκάλεσε την παρέα του η τραγουδίστρια. Ποιοι ήταν;

Ο παρουσιαστής έχοντας ελεύθερο το τριήμερο των αποκριών, από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πέρασε χαλαρές στιγμές μαζί με τους φίλους του. Τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι η οικογένεια του και θέλει πάντα όταν έχει χρόνο να περνάει στιγμές μαζί τους.

Το βράδυ της Κυριακή ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκα στο Hotel Ερμου, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση και διασκέδασε με την ψυχή του. Μαζί του ήταν η Ματίνα Νικολάου, η Μαρία Σολωμού και ο Youber Fipster. Όλη η παρέα τα «έσπασε» με αγαπημένα τραγούδια.

Η φωτογραφία από το βράδυ που ο Νίκος Μουτσινάς τα «έσπασε» στην Άννα Βίσση

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους:«Η@ annavissiofficialείναι η απόλυτη! Είναι μοναδική, δεν την χορταίνεις με τίποτα! έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα... το κάψαμε εχθές! Αννα σε αγαπώ και υποκλίνομαι».

Τα likes αλλά και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ δεν έλειψε και το σχόλιο της Άννας Βίσση. Νίκο μου Νίκο μου... χτες η χρυσή ομάδα κι εσύ με «φτιάξατε»πολύ! Όταν συνδυάζεσαι με τέτοια άτομα όπως κιεγώ στο @hotelermou γίνεται αυτό που είδατε χτες και βλέπουν όλοι στα μεσημέρια σας. ευχαριστώ που ήρθατε ...!»

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε και την φάρσα που πήγαν να κάνουν στον Νίκο Μουτσινά αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ. Όπως αποκαλύφθηκε βρήκαν αντίσταση από τα φιλικά του πρόσωπα που του είπαν το όχι. Ποιο πήγε να του κάνει πλάκα;