Σε παραλία με τον Ματέο η Ελένη Μενεγάκη - Οι φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε παραλία με τον Ματέο η Ελένη Μενεγάκη - Οι φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του

Το τριήμερο της εκτός Αθήνας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγο της, Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένεια τους. Όπως συνηθίζουν, πήγαν στην Άνδρο που είναι ο επίγειος παράδεισος τους. Μάλιστα, με αφορμή τον καλό καιρό, πήγαν στην παραλία και ο Ματέο, την τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του.

Η παρουσιάστρια, όταν έχει ελεύθερο χρόνο από το δύσκολο πρόγραμμα της, καθώς έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει χρόνο με τα τέσσερα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο. Όλοι μαζί πηγαίνουν πολλές εκδρομές και ταξίδια, τόσο εντός και εκτός Ελλάδας.

Μάλιστα, κάθε Χριστούγεννα έχουν έθιμο να πηγαίνουν σε κάποιο εξωτικό προορισμό. Πέρυσι βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στις Μαλδίβες που έκανε για πρώτη φορά ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα της παιδιά, βρέθηκαν επίσης σε εξωτικό προορισμό, ωστόσο χωρίς να αποκαλύψει σε ποιο μέρος.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις εμφανίσεις της εκπομπής της. Σπάνιες, ωστόσο είναι αυτές από την προσωπική της ζωή, για αυτό και όταν ανεβάσει κάποια φωτογραφία, μας εντυπωσιάζει.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Ματέο Παντζόπουλος την Ελένη Μενεγάκη με το κινητό του σε παραλία.

Όπως είπαμε λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της, βρισκόταν για το τριήμερο στην Άνδρο, όπου συνηθίζουν να πηγαίνουν στις περισσότερες αργίες και γιορτές. Απόλαυσαν, τις βόλτες τους εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τις χαλαρές στιγμές δίπλα από την θάλασσα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που την τράβηξε ο Ματέο στην παραλία.

Να σας υπενθυμίσουμε ωστόσο, πως η παρουσιάστρια μετά το τέλος του συμβολαίου της από τον ALPHA, δεν πρόκειται να συνεχίσει και ο λόγος είναι σημαντικός για την ίδια.