Ο μπαμπάς της Ελένης Χατζίδου είναι ο πιο τρυφερός παππούς - Στην πιο γλυκιά στιγμή με την κόρη της

Της έχει τεράστια αδυναμία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο μπαμπάς της Ελένης Χατζίδου είναι ο πιο τρυφερός παππούς - Στην πιο γλυκιά στιγμή με την κόρη της

Στην πιο γλυκιά στιγμή «τσάκωσαν» σε φωτογραφία τον μπαμπά της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της. Είναι ο πιο τρυφερός παππούς και αυτή η στιγμή που είχαν μεταξύ τους, το αποδεικνύει. Ο κύριος Τριαντάφυλλος, λατρεύει την μικρή, Μελίτα Δήμητρα.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρης τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, διανύουν μια πολύ όμορφη και χαρούμενη περίοδο στην ζωή τους. Η μικρή ήρθε πριν λίγους μήνες για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Μελίτα Δήμητρα, είναι η κύρια προτεραιότητα τους και της κάνουν όλα τα χατίρια. Μπορείς και οι δυο τους να έχουν ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο κάθε βράδυ, ακόμη και αν είναι κουρασμένοι της λένε ένα τραγούδι για να την νανουρίσουν και σε συνέντευξη τους, είχαν αποκαλύψει πιο είναι αυτό.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη Χατζίδου, οι γονείς της μένουν εκτός Αθηνών και για αυτό δεν τους βλέπει όσο συχνά θα ήθελε. Ωστόσο, πρόσφατα είχαν βρεθεί στο πατρικό της σπίτι για να περάσουν μερικές ημέρες μαζί τους, και μέσα από το κανάλι της στο Youtube το είχε κάνει γνωστό.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο μπαμπάς της, Τριαντάφυλλος, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία με την εγγονή του. Έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή Μελίτα Δήμητρα, όπως και όλη η οικογένεια της.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τoν παππού και εγγονή στην πιο τρυφερή τους στιγμή.

Ωστόσο, το πατρικό σπίτι της Ελένη Χατζίδου το έχετε δει; Μας έβαλε μέσα με ένα βίντεο. Σε ένα στιγμιότυπο μας έδειξε στο σαλόνι της και πάθαμε πλάκα. Η τραγουδίστρια διατηρεί μαζί με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου κανάλι στο youtube εδώ και πάρα πολύ καιρό.