Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το τραγούδι που λέει με τον Ετεοκλή Παύλου στην κόρη τους

Είναι οι πιο τρυφεροί γονείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το τραγούδι που λέει με τον Ετεοκλή Παύλου στην κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πριν λίγους μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η κόρη τους ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογένεια τους ευτυχία. Η μικρή είναι κύρια προτεραιότητα τους και σαν τρυφεροί γονείς δεν την αφήνουν να κοιμηθεί χωρίς τραγούδι.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του και αυτό είναι φανερό. Ειδικά και μετά τον πολιτικό τους γάμο είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Πρόσφατα, όπως αποκάλυψαν, έχουν βάλει μπρος και για τον θρησκευτικό, αφού θέλουν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η κάμερα του «Έλα χαμογέλα», συνάντησε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στα backstage του «Just the 2 of us», λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού, όπου θα είναι διαγωνιζόμενοι. Το ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει, αλλά και για την οικογένεια του.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν πιο τραγούδι λένε στην κορούλα τους για να την νανουρίσουν.

Πριν λίγες ημέρες είχαν βρεθεί καλεσμένοι στο «Καλό Μεσημεράκι» και είχαν αποκαλύψει την ημερομηνία του γάμου τους.

Συγκλόνισε η Ελένη Χατζίδου - Έτσι θα πει για την αναπηρία του Ετεοκλή στην κόρη τους

Συγκλόνισε πραγματικά με τα όσα έγραψε η Ελένη Χατζίδου, καθώς αποκάλυψε πως έτσι θα πει για την αναπηρία του Ετεοκλή στο παιδί τους. Έκανε μια ανάρτηση από καρδιάς στο Instagram και μίλησε ανοιχτά, προκαλώντας αν μη τι άλλο συγκίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ετεοκλής Παύλου, έχει χάσει μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε το ένα του πόδι. Το ζευγάρι, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ και ρωτήθηκε σχετικά με το πώς θα το διαχειριστούν, αναφορικά με την μικρή Μελίτα Δήμητρα.

«Ο Θέμης Γεωργαντάς μας έκανε μια εύστοχη ερώτηση.... Πώς θα διαχειριστούμε το θέμα της αναπηρίας του μπαμπά; Αγαπημένοι μου, να διδάξουμε στα παιδιά μας να δέχονται το διαφορετικό με την ίδια αγάπη» έγραψε στα social media και έλαβε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης. Το ζευγάρι άλλωστε, είναι από τα πιο αγαπητά στο κοινό και με το νέο του βήμα να βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ τι θα κάνουν, είναι τεράστιο project) θέλησε να μιλήσει για όλα!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής αναπηρία