Ότι πιο γλυκό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα με το σκυλάκι της

Τους "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ότι πιο γλυκό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα με το σκυλάκι της

Ο Φωτογραφικός φακός "έπιασε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βόλτα της με το σκυλάκι και της και οι φωτογραφίες είναι πολύ γλυκές! Μάλιστα η ίδια το κρατά στα χέρια, ενώ δεν παρέλειψε να χαμογελάσει στην κάμερα που την τραβούσε. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγαπά πολύ τα ζώα και το έχει δείξει πολλές φορές ανεβάζοντας και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η όμορφη παρουσιάστρια έχει και η ίδια κατοικίδιο, το οποίο αγαπά πολύ όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν!

Ο τετράποδος της φίλος είναι πραγματικά ότι πιο γλυκό έχουμε δει, με την ίδια να κρατά το σκυλάκι της στα χέρια, όσο προχωρούσαν στον δρόμο και απολάμβαναν την βόλτα τους στην Γλυφάδα! Η Σπυροπούλου κρατά το μικρό σκυλάκι ζεστά στην αγκαλιά της, ενώ του έδωσε και ένα φιλάκι, όπως θα δείτε και στις εικόνες! Και πώς μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει, αφού είναι τόσο χαριτωμένο!

Η ίδια ήταν ντυμένη απλά, αλλά και κομψά με ένα τζιν, αθλητικά και ένα ελαφρύ χακί μπουφάν. Το ντύσιμό της έσπασε με το ζακετάκι που φορούσε από μέσα, το οποίο ήταν σε αστραφτερό ύφασμα! Δείτε και πώς συνδύασε το λευκό με το λεοπάρ σε μια άλλη έξοδό της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα με σκυλάκι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Γλυφάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με σκυλάκι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε με το σκυλάκι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ότι πιο γλυκό! - Έτσι ευχήθηκε καλό μήνα

Όπως γράψαμε ήδη η όμορφη παρουσιάστρια αγαπά πολύ τα ζώα και δεν παραλείπει να ανεβάζει και στο Instagram φωτογραφίες με τον τετράποδο φίλο της! Έτσι και την Κυριακή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ευχηθεί "καλό μήνα" με μια φωτογραφία που είναι επίσης μαζί με το σκυλάκι της!

Η παρουσιάστρια του δίνει μια αγκαλίτσα ενώ στην λεζάντα έγραψε "καλό μήνα από εμάς". Σε άλλη φωτογραφία έχει γράψει "me and my monkey".

Δείτε τις φωτογραφίες και θα λιώσετε!